Balul de Craciun
|
25 Dec 2008, 20:15
|||
|
|||
Cand ajunse destul de aproape de masuta, Anny ii zambi partenerului ei.
"Asadar .. sa trecem la treaba!" ii zise razand inainte de a lua pana si pergamentul. Anny Ireth Mithrandir
Astropufi Draga Mos Craciun, Nu am multe dorinte, asa ca nu vei lucra prea mult la cadoul meu. As vrea ca toti sa se bucure de un Craciun fericit, alaturi de cei dragi, uitand de problemele cotidiane. Sper ca Magia Craciunului sa`i fi acaparat pe toti, facandu`i mai buni si mai drepti cu cei din jur. O alta dorinta ar fi aceea de ne ajuta pe toti sa putem trece cu usurinta si inteligenta peste greutatile din anul urmator si, bineinteles, sa ma ajuti sa imi pot insusi cat mai multe cunostiinte folositoare la scoala. Placerea de ai vedea pe ceilalti bucurosi in aceasta perioada sfanta este cel mai bun cadou ce poate fi oferit vreodata. Poate ca este o scrisoare scurta si ciudata, lipsita de dulciuri, jucarii si alte bunuri materiale, dar consider ca fericirea, bunatatea si intelepciunea sunt cu mult mai importante. De asemenea, sper ca tu si Doamna Craciun v`ati indeplinit toate dorintele. Cu respect, Anny Cand termina, Anny duse scrisoarea la locul specificat de Kennya, asteptand rezultatele foarte curioasa. ¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸
☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻ Confucius |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Balul de Halloween | Raizen Isildur | 34 | 9,813 |
02 Dec 2011, 22:55 Last Post: Bell Evans |
|
Stare de Visare - Balul | Kayla A. Summers | 5 | 1,836 |
03 Jan 2011, 00:38 Last Post: Raizen Isildur |