Twilight
26 Dec 2008, 02:34
Hai sictir. Uite cat tupeu prinde lumea in ziua de azi, slobozimi-as cutitele vopsite cu sange pe botu vostru de sugatoare. Iote ma, vi s-a urcat democratia la cat. Cheyenne, sincer, in locul tau n-as vorbi de "fize" de fata cu mine. Esti o biatch mai mare ca oricare alta si in locul tau eu as lua canistra cu benzina, as turna o cantitate considerabila in capul ala idiot, as lua bricheta de pitzipoanca din buzunar si MI-AS DA FOC.

Acum revenind la Twilight. ""Cacat"-ul ala de care zici imi da mie o sansa , o fata normala sa cred ca poate o sa am si eu parte vreodata de un Edward " Wai...Edward. De fapt, de unde sti tu cum arata Edward ? E o carte si atat, nu l-ai vazut pe Edward niciodata si nici nu a-i sa-l vezi. Tipul ala idiot din fiml NU e Edward, e un actor. Si nemachiat si lasat asa cum arata el normal, nu e atat de pretty, sunt sigur de asta.

Acum, observ ca analizezii maturitatea mea. Da de cand slobozu' meu ai tu dreptul sa ma analizezi pe mine si tot ce tine de mine. Nu imi amintesc sa-ti fi cerut tie, ratat-o, nici o iinformatie care are subiect principal persoana mea. In fond, nu imi pasa de parerea nimanui. Adica, da-va-n sloboz si spune-ti orice vreti despre mine. Nu are cum sa ma afecteze, pentru ca de fapt voi nici macar nu stiti cine sunt, cati ani am de fapt, cum ma cheama, samd. Adica nu ma cunoasteti. Pe net poti fi oricine si orice vrei, deci practic, daca va dati cu parerea despre mine, de fapt nu e chiar asa. Adica.. va pierdeti timpul.

Nici eu nu vreau sa te judec pe tine, sau pe mais tiu eu cine, pentru ca habar n-am de cine sunteti voi, nu va cunosc, nu am dreptul sa-mi dau cu parerea. Asa ca tine-ti-va nasu' la voi in oala si lasa-ti curiozitatile cu privire la persoana mea, pentru ca eu oricum sunt mai bun decat voi. Decat oricare dintre voi. Din toate punctele de vedere. Si va garantez ca veti mai auzi de mine, fiindca doar prostia, ipocrizia si ignoranta voastra ma indeamna sa ajung altfel decat voi, sa va depasesc din orice punct de vedere, fizic si psihic. Sincer sunt momente in care, daca as putea v-as omori pe toti si as scapa planeta asta de oribila noastra rasa impreuna cu taota prostia din lume. Din pacate nu pot, asa ca ma limitez la a incerca sa ma departez in orice fel de rasa umana. Sti intr-un fel as vrea sa vina sfarsitul lumii. Insa sa fie in asa fel incat sa rada doar omaenii de pe fata pamantului, si sa lase natura sa-si urmeze cursul firesc. Hmm, mai vedem.

Si cand spuneam ca Twilight este o carte de cacat, era din perspectiva mea. Voi credeti ce vrei, eu cred ce vreau.

Sarbatori fericite si sa aveti parte de tot ce va doriti in anul ce va urma !

PS: Cheyenne nu esti decat o copila ratata lovita de soarta, deci te rog nu raspunde acestui mesaj, pentru ca, daca o vei face, voi avea grija sa-ti transform ziua intr-un cosmar. Acest lucru este valabil pentru oricare dintre voi.

Kennya te rog sa nu-mi stergi postul.

AH DA, CA MI-AM AMINTIT. DACA VRETI SA MA INJURATI SI SA MA CRITICATI, VA INVIT CU CEA MAI MARE PLACERE S-AMI TRIMITETI UN MESAJ PRIVAT, SAU UN EMAIL LA ADRESA <a href="mailto:raizen@cugetatorii.info">raizen@cugetatorii.info . VA MULTUMESC DE INTELEGERE.

Visit this user's website Find all posts by this user

Messages In This Thread
Twilight - by Ginny Malfoy - 21 Dec 2008, 21:28
Re: Twilight - by Kennya Allen - 21 Dec 2008, 21:43
Re: Twilight - by Chloe Wai - 21 Dec 2008, 22:31
Re: Twilight - by Shayera Holl - 22 Dec 2008, 02:11
Re: Twilight - by Alina Potter - 22 Dec 2008, 13:18
Re: Twilight - by Raizen Isildur - 22 Dec 2008, 18:05
Re: Twilight - by Briana Brighton - 22 Dec 2008, 19:40
Re: Twilight - by Alina Potter - 22 Dec 2008, 19:43
Re: Twilight - by Kennya Allen - 22 Dec 2008, 20:10
Re: Twilight - by Ginny Malfoy - 22 Dec 2008, 23:15