Balul de Craciun
|
26 Dec 2008, 20:55
|||
|
|||
Mary se trezise foarte devreme in ziua de 25 decembrie, ziua Balului de Craciun.Asteptase aceea zi de foarte mult timp si in sfarsit sosise.Isi imaginase de multe ori cum va fi primul ei Bal de Craciun, iar acum avea ocazia sa participe la un astfel de eveniment chiar la Hogwarts, alaturi de colegii si profesorii sai.
Mary deschise dulapul si scoase rochia bleu, pregatita cu o zi inainte si se imbraca in graba.Ajutata de o mica vraja isi aranja parul ondulat intr-un coc, dar renunta la machiaj.Fata cauta in sertarul in care isi tinea lucrurile cele mai de pret si gasi fotografia bunicii ei, iar langa ea un inel de argint cu o piatra pretioasa, pe care il primise tot de la bunica sa.Pentru un moment ramase nemiscata, dar apoi incepu sa scotoceasca prin sertar pentru a gasi medalionul si lanticul primit la nastere de la nasa sa.Il cauta cateva minute in sertar, insa nu il gasi. ‘ Hei, dar sunt vrajitoare, as putea sa….” isi spuse Mary, iar apoi rosti vraja: “ Accio medalion! “, iar acesta ajunse imediat in mana fetei, iesind din dulap, spre mirare lui Mary, care stia ca toate lucrurile cu valoare sentimentale le pastra in sertarul secret. Dupa cateva minute, Mary era pregatita sa mearga la bal: rochia, cerceii, medalionul si inelul, alaturi de micuta poseta erau impecabile. “ Veniti cu mine la bal sau mai stati in camera? “ le intreba pe colegele sale, insa acestea preferara sa isi astepte insotitorii, iar Mary pleca singura spre Marea Sala unde avea loc Balul de Craciun.Imediat ce intra i se paru ca a pasit intr-un taram de basm, unde printi si printese isi etaleaza tinute minunate. Fata intra in Sala Mare exact la timp pentru a auzi tema primului concurs, “Scrisoare catre Mos Craciun”. Se indrepta spre masa unde se aflau pergamentele, salutandu-i pe cei pe care ii cunostea. Mary lua o bucata de pergament, gandindu-se ce ar dori ea de la Mos Craciun.Nu era prea greu deoarece se gandise de multe ori seara, privind pe fereastra luna si stelele, la ce si-ar dori sa ii aduca Mos Craciun, asa ca se apuca de treaba: Mary Mystery
Cercetasi Draga Mos Craciun,
Anul acesta te voi ruga sa imi aduci mult mai mult de cat iti cer mii de copii din toata lumea si sper sa poti indeplini macar putin din tot ce imi doresc. Nu vreau sa primesc jucarii, dulciuri sau alte lucruri de acest gen, ci as dori sa primesc in dar mult mai mult de atat, liniste suflteteasca, intelegere intre oameni si sanatate pentru cei dragi. As dori ca in sufletul fiecarui copil din lume sa domneasca fericirea macar in aceste zile sfinte in care celebram Nasterea Domnului.Un zambet sa rasara pe chipul oricarei persoane din lume, iar caldura si lumina sfanta sa ii inconjoare. Stiu ca este greu sa aduci tot ce ti-am cerut, dar eu cred in miracole si stiu ca tu, mosule, iubesti foarte mult copiii si ti-ai dori si tu sa fie fericiti. As dori sa te mai rog ceva: da-i sanatate bunicii mele si alinai suferinta pe care chiar eu i-am provocat-o plecand la Hogwarts. In speranta ca exista miracole, iar tu le poti infaptui, te rog sa citesti scrisoarea mea si sa iti indrepti o clipa privirea spre mine din casuta ta plina de jucarii. Cu mult drag, respect si mii de multumiri,
un suflet de copil, Mary Mystery [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Balul de Halloween | Raizen Isildur | 34 | 9,801 |
02 Dec 2011, 22:55 Last Post: Bell Evans |
|
Stare de Visare - Balul | Kayla A. Summers | 5 | 1,834 |
03 Jan 2011, 00:38 Last Post: Raizen Isildur |