Balul de Craciun
|
26 Dec 2008, 21:15
|||
|
|||
Ada, vazand ca toti deja au scris scrisorile pentru Mos Craciun, s-a gandit ca fie. Sa se duca si ea. Se indrepta cu pasi inceti spre prima masa, mai ciopartita si patata de niste suc. Dar... ii era prea lene sa se duca la alta asa ca se asezase, luase o pana si un pergament si incepu:
Draga Mos Craciun,
Sa nu te sperii cand citesti aceasta scrisoare, deoarece nu numai ca mi-as dori o vila in Beverly Hills, dar mi-as mai dori si cateva chestii minore cum ar fi un fingerboard, niste piercinguri din aur alb [deoarece fac alergie la altceva], un pian alb, o chitara din aia electrica si una folk nu m-ar deranja, niste bani de buzunar, un bilet dus spre Pakistan [fara intors] si niste tricouri cu trupe de death metal. Altceva, mi-as dori niste sanatate[in ultima vreme am cam neglijat-o , deci am nevoie] , sa traiesc mult pentru ca trebuie sa intalnesc cati mai multi baieti la viata mea, si un snowboard. Aaa si daca nu te superi as vrea si un skateboard de la enjoi. Multumesc ca mi-ai citit lista si iti urez si tie multa sanatate, si tot ceea ce imi doresc eu. Multe imbratisari!!!!! Cu drag,
pentru caterinca
Ada
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Balul de Halloween | Raizen Isildur | 34 | 9,803 |
02 Dec 2011, 22:55 Last Post: Bell Evans |
|
Stare de Visare - Balul | Kayla A. Summers | 5 | 1,834 |