Balul de Craciun
|
26 Dec 2008, 23:24
|||
|
|||
Bella era din ce in ce mai plictisita,venind vorba de bufnite,isi amintise ca are de trimis doua scrisori,una mamei,un tatei,pardon,trei sau chiar patru...una tuturor rudelor,si una lui Edward...
Urcase rapid scarile si intra in Hambarul Bufnitelor,scrise rapid cele patru scrisori si veni rapid in Sala Mare si se apucase sa scrie si ea ceva,rapid.... ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~Draga Mos Craciun~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~ @@@Draga Mosule,acum,cand e Craciunul,o sarbatoare foarte frumoasa si care ne aduce bucurii alaturi de cei dragi,in primul rand as vrea sa imi aduci,mie,surorii mele,prietenilor mei,mamei mele,bunicii,ma tusii,si tatalui mei vitreg,si celui natural,cu tot ca e asa cum e el,e Craciunul si trebuie sa ii iertam pe toti,vreau sa ne aduci sanatate si succes in toate... Acum,vreau sa fac listuta pentru mine: *Vreau ca Edward sa fie langa mine de Craciun,f un efort si trimite-l colet,imi e dor de el *Tatal meu,Zino,sa nu se mai ocupe cu prostii,ca nah,imi e frica si de el *Tata,tot Zio,sa ma viziteze mei des,imi e tata,si il iubesc,cu tot ca e asa cum e *Sa iau testele de la Sfarsit de An,mai ales la Potiuni *Sa am parte de mai multa itelegere @@@Asa,s-a terminat lista morala,pregatestete...acum incepe ceva rau de tot,ai de citit mult: $O masina dragutza,poate un Ferrari sau Maserati...vezi ce gasesti la oferta $Un bilet de excursie departe de casa,poate in Egipt $O cabana la Munte $Colectia de Filme Mumia,sunt numai doua,nu te costa mult $O plasma $Si...poate...inca mai multa sanatate ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Cu drag Isabella Swan ~~~~~~~~~~~ Te Astept cu Drag!!!! * ** *** **** ***** ****** ******* ******** //*\\ \\*// //*\\ \\*// <><><><><><><> ()()()()()()() <><><><><><><> Craciun Fericit!!! /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ @~@~@~@~@~@~@~@ /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ ######## ****** && % ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑۩ Incheie scrisoarea,desenul acela nu isi avea rostul,dar Bellei ii placea,poate si Mosului. Nu stia de ce,dar ii tot venea sa deseneze tot felul de porcarii pe scrisoare ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Balul de Halloween | Raizen Isildur | 34 | 9,807 |
02 Dec 2011, 22:55 Last Post: Bell Evans |
|
Stare de Visare - Balul | Kayla A. Summers | 5 | 1,835 |
03 Jan 2011, 00:38 Last Post: Raizen Isildur |