Stinky
|
27 Dec 2008, 13:31
|||
|
|||
In usa aparu o persoana necunoscuta,probabil stapanul spiridusului.Era o persoana inalta,cu parul blond spalacit,care ii atarna,frumos aranjat,pe umeri.Ochii albastrii se fixara asupra fetelor,cu o raceala mai mare decat a ghetii.Era rau la suflet,dupa infatisarea spiridusului,arogant,dupa aerul suprem pe care il imprastia si tare mandru de sine,nepermitand nimanui sa stea de vorba cu el.
Purta o roba neagra,de catifea,foarte frumoasa,iar pe deasupra avea pelerina de drum.Hermione nu putu sa nu observe gluga lasata pe spate,ceea ce o ducea cu gandul la Devoratorii Mortii,dar alunga acest gand din minte. Barbatul avea bagheta scoasa,dar o tinea in jos,neparand amenintator. "Fetelor,nu vreau sa ranesc pe nimeni,asa ca da-ti-mi spiridusul!"spuse barbatul rece. Stinky se lipi mai rau de Anny,fata dezechilibrandu-se,dar reusi sa nu cada. "Este speriat!De ce nu aveti grija de el?"intreba Hermione nervoasa. "Mai...mai...Cat tupeu!Poate ca o vraja Crucio te va linisti,sau poate Abracadabra?"spuse barbatul,zambind malefic. Hermione tacu,dandu-si seama ca este un Devorator al Mortii.'Trebuie sa ma stapanesc!Nu trebuie sa tremur,nu vreu sa creada ca sunt slaba!'gandea fata. Deodata barbatul intra si se indrepta spre Anny.Fata isi intetii stransoarea din jurul spiridusului si se dadu un pas in spate. "Domnisoara,va rog cu bunavointa si calm,sa imi dati spiridusul si nimeni nu va fi ranit.Nu vreau sa risipesc un astfel de sange-pur!Sunteti de sange-pur,nu?" Fetele aprobara,iar barbatul zambi satisfacut. Se apropie de Anny,apuca spiridusul de guler si incepu sa traga.Stinky incepu sa urle,iar fetele isi scoasera baghetele.Anny il dezarma pe barbat,astfel ca acum era neputincios.Ramasese cu spiridusul in mana in mijlocul incaperii,iar fetele ramasesera cu baghetele atintite asupra lui,in pozitie de atac.Totul se cufundase in tacere,iar toti spiridusii se oprira din munca.Tensiunea era apasatoare. "Domnisoarelor,va rog,nu este nevoie de lupta!Nu credeti?"incepu barbatul. Parea speriat,dar Hermione nu ii cazu in capcana. "Lasati baghetele jos si haideti sa vorbim!" Hermione isi atinti mai bine bagheta,dar Anny si Ada ezitara,lasand-o in jos doar un milimetru. "Daca te misti de acolo,ai incurcat-o!"spuse Anny pe un ton dispretuitor."Lasa spiridusul jos!" Barbatul facu intocmai,iar pe fata ii se intipari un zambet viclean.Cu o viteza uimitoare lasa spiridusul jos si se duse spre bagheta.O lua si le dezarma pe fete deodata.Acestea ramasesera uimite. Deodata pe usa intra Dumbledore si Plesneala.Ramasese in pragul usii examinand imaginea nu tocmai placuta.Nu se asteptara sa gaseasca 3 fete din anul 1 respectin anul...[editez dup ce aflu ce an e Ada]. "Ce se petrece aici?"intreba Dumbledore. "Aceste fete imi fac probleme in recuperarea spiridusului de casa."spuse barbatul. "McGonagall,Mithrandir si McNair veniti aici imediat!"porunci Plesneala,iar fetele fura nevoite sa asculte. Desi Anny ezita ii dadu drumul spiridusul,care acum incepu sa tremure. "S-stapane...te r-rog...p-putem d-discuta."incepu spiridusul. Barbatul se apropie si ii dadu un sut,iar fetele se aruncara asupra lui.Plesneala arunca un blestem de protectie,iar Dumbledore le calma. "Fetelor,cred ca aveti nevoie de o cana de ceai sa va relaxati!Vom merge in birou si il vom bea impreuna in timp ce discutam."spuse calm Dumbledore. Hermione stia ca nu va fii o simpla conversatie in timpul ceaiului de la ora 5. "Stinky...vorbim acasa despre faptele tale,acum trebuie sa plecam."spuse barbatul si ii mai dadu un sut spiridusului.Acesta incepu sa planga,iar fetele sa napustira iar aspura barbatului.Plesneala le arunca cat colo,folosind o vraja de ridicare puternica. "L. fi mai bland cu spiridusul tau,iar tu Severus fi mai bland cu elevele tale!"spuse Dumbledore calm. "Dar..."spusera cei doi in cor. Dumbledore ridica mana si ii readuse la tacere. "L. daca este nemultumit de spiridus da-i drumul,iar eu il voi primi cu caldura aici.Daca nu te rog sa pleci,iar eu voi pleca cu fetele in birou."spuse Dumbledore. "Am sa ti-l increditez tie,Dumbldore."spuse barbatul cu numele de L. Acesta ii dadu o batista spiridusului,eliberandu-l.Stinky sa apropie de Dumbledore,ii multumi si ii jura credinta,devenind acum un nou membru al comunitatii de spiridusi ai Hogwarts-ului. L.pleca.Plesneala iesi in tacere din camera.Hermione,Anny si Ada isi recuperara baghetele,apoi il urmara pe Dumbledore in birul lui. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Stinky - by Charlotte Ambrosine - 31 Oct 2008, 21:14
Re: Stinky - by Hermione McGonagall - 28 Nov 2008, 15:37
Re: Stinky - by Charlotte Ambrosine - 25 Dec 2008, 20:51
Re: Stinky - by Hermione McGonagall - 26 Dec 2008, 17:49
Re: Stinky - by Ada McNair - 26 Dec 2008, 18:06
Re: Stinky - by Hermione McGonagall - 26 Dec 2008, 20:05
Re: Stinky - by Ada McNair - 26 Dec 2008, 21:23
Re: Stinky - by Charlotte Ambrosine - 26 Dec 2008, 23:52