Brain storming
27 Dec 2008, 14:06
27 Decembrie
~Happy .. what does mean this word ?!~
[scroll]
" "Eu sunt minunea lumii", spunea ieri trandafirul.
"Cine-ar avea curajul sa-mi faca vreo durere?"
Cânta privighetoarea si repeta zefirul:
"O zi de fericire un an de lacrimi cere." "[/scroll]

Oare ce este fericirea ? Exista ? Sau este doar un sentiment fals, creat de noi ? In opinia mea, fericirea este un fel de subiect tabu. Dar de ce ? Poate ca din cauza ca nimeni nu a fost in stare sa raspunda acelor intrebari. De asemenea, asta inseamna ca voi fi subiectiva.

Asadar, fericirea este ... o multime de lucruri. Fericirea este o calatorie, nu o destinatie. Munceste ca si cum n-ai avea nevoie de bani, iubeste ca si cum nu ai fost niciodata ranit in dragoste, danseaza ca si cum nimeni nu te-ar vedea pentru a fi fericit. A lasa ceva sa ne impiedice in drumul pavat cu fericire inseamna slabiciune.

Fericirea poate insemna sa ajungi la scoala intr-o zi de primavara, sa zici “azi nu e zi de scoala” si sa fugi in primul parc unde sa iti petreci toata ziua, fara laptopul de care esti dependent, fara ipodul pe care il “iubesti”, fara mobilul fara de care nu poti trai. Fericirea poate insemna sa fii oriunde, dar nu singur. Fericirea inseamna sa ai langa tine prietenii, parintii, familia, rudele, o persoana iubita s.a.

Ce putem spune ca ne face fericiti ? Lucrurile simple. Fericirea e cand prietenul meu se uita in ochii mei si imi spune “Te iubesc!”..sau cand tatal tau te ia in brate si te simti de parca nimic nu te poate atinge…fericirea e cand te uiti in ochii unui copil si vezi cel mai curat sufletel…fericirea suprema e cand iubesti si esti iubit.

[scroll][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft1570-brain-storming">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft1570-brain-storming">conectat pentru a vedea acest link]</span>

Timpul trece mult prea greu
Tu nu esti langa mine mereu,
Simt cum ma pierd in amintiri si cuvinte
Soapte uita`te imi vin acum in minte

Plutesc pe aripi de dor
As vrea sa zbor, sa zbor , sa te ating ushor
Ma gandesc tot mai des,
Dar simt ca nebunesc
Mi`e greu sa astept sa te strang la piept

Noaptea e rece fara tine
Tu ma purtai pe valuri de iubire
Dorul de tine nu`mi va trece ushor
Deasupra mea pluteste ca un nor
r

¸.&amp;#183;´¨&amp;#175;¨&amp;#183;.¸`&amp;#183;.,¸_¸,.&amp;#183;´¸.&amp;#183;´¨&amp;#175;¨`&amp;#183;.¸`&amp;#183;.,¸_¸,.&amp;#183;´¸.&amp;#183;´¨&amp;#175;¨ `&amp;#183;.¸`&amp;#183;.,¸_¸,.&amp;#183;´¸.&amp;#183;´¨&amp;#175;¨`&amp;#183;.¸

&amp;#9787;&amp;#8222;Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.&amp;#8221;&amp;#9787;

Confucius

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Brain storming - by Charlotte Ambrosine - 01 Dec 2008, 19:46
Re: Brain storming - by Charlotte Ambrosine - 12 Dec 2008, 23:20
Re: Brain storming - by Charlotte Ambrosine - 13 Dec 2008, 13:08
Re: Brain storming - by Charlotte Ambrosine - 27 Dec 2008, 14:06
Re: Brain storming - by Charlotte Ambrosine - 05 Jan 2009, 16:42
Re: Brain storming - by Charlotte Ambrosine - 06 Jan 2009, 23:53
Re: Brain storming - by Charlotte Ambrosine - 03 Feb 2009, 22:54