|
~~~Jade's Art~~~
|
|
28 Dec 2008, 15:18
|||
|
|||
|
Yaa, Ginny Hahalina rullz...thanks pt. pareri;
si sfaturi of course![]() ![]() ...Te asteptam de mult Hahalino sa-mi verifici oile(aici trebuia sa zic oi sau turma??)mnah...okey, trebe sa recunosc ca sunt foarte mandra de stelutele mele roz cu stelute(ma rog, dak intelege cineva de aici este cel mai tare)...app, dar chiar vreau sa spun cv la bannerul acela cu fatucile alea doua si harry potter si...Am facut o poveste in care fatwcile ii intalnesc pe tom riddle, pe muschetari(pardon strengari), si pe cei trei. Bine, probabil nu a fost cea mai inspirata poza, dar alta cu ei brat la brat nu am gasit. Si de-aia ![]() ![]() ![]() ...Oricum, thanks si..(Ginny!!!! Cum poti sa ma compari cu Alicia?!?..N-oi fii eu o experta in photoshop, insa m-am chinuit la ele..glumeam![]() ..app, la chestia cu chinuitul nu glumeam ). Si oricum, sper ca se vede o inbunatatire, totul datorita voua. AM incercat sa va ascult pe toti in parte si TAA-TAMM...Setul cu stelutze ![]() ...App, Ginny, la care te refereai cand ai zis: Urmatorul.. nu. Nu. Deci nu imi place. Nu stiu, nu se potriveste.. cred ca ar fi fost mai bine daca ai fi folosit efectul "in oglinda" Ca nu prea tin evidenta. Pun semnaturi cand o sa ajung la computerul meu drag, pana atunci rabdati! ![]() |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| Jade Crawford | Jade A. Crawford | 0 | 961 |
19 Dec 2010, 15:04 Last Post: Jade A. Crawford |
|
| Jade Dinasty | HerArgus | 0 | 951 |
23 Jan 2010, 18:45 Last Post: HerArgus |
|

si sfaturi of course

). 
![[Image: nf1dep.png]](http://i47.tinypic.com/nf1dep.png)