Top 7 membrii
29 Dec 2008, 15:03
Quote:Al cincilea loc il acord Adei, si sper din tot sufletul sa mai treaca si pe la noi. Nu cred ca ar putea ea sa paraseasca forumul in definitiv. Toti ii suntem recunoscatori pentru activitatea ei aici si posturile care mereu ne-au facut sa radem si ne-au inseninat ziua. A fost inregistrata inca de cand s-a format acest forum si se vede dupa perioada petrecuta aici, Tuturor o sa ne fie dor de sufletul de copil si glumele ei. Cu siguranta ii voi lipsi prezenta si taria de caracter. Ada, ai fost, esti si vei fii in continuare un membru de valoare al acestui forum indiferent daca vei pleca sau nu. Mereu vei face parte din inima mea.

Vaaai Blush deci m-am facut sa rosesc si sa plang... vaai va iubeeesc pe toti >Happywide<>Happywide<>Happywide<>Happywide< nu stiu ce sa mai zic chiar m-ati facut sa plang.. mai ales ca eu rad si plang din orice
Ca sa nu fiu offtopic .. voi scrie din nou

1. Anna McNair : Este prietena mea cea mai buna de 5 ani!! O iubesc , si as face orice sa nu se supere pe mine. Desi ea uneori mai greseste , eu nu-i zic nimic si sper sa se rezolve de la sine. Prefer sa nu comentez. Din clasa a2a eram nedespartite. Venea si dormea la mine, mergeam si dormeam la ea, parintii nostri se intelegeau bine. Mergem in vacante impreuna la munte, cand la ea, cand la mine. Ne distram foarte bine tot timpul. Glumim foarte mult!! Ea este inca mai glumeata decat mine, dec.. va rog.. o ador pur si simplu. Nus tiu ce m-as face fara ea. Aia nu s-ar mai numi viata >Happywide<

2. Ginny di Hahalina : Este o fata foarte glumeata.. oricum a avut de la cine invata [cateva aclamatii va rog Blush] si.. de treaba. Ma impac foarte bine cu ea, si mai discut chestii. Ea imi povesteste de fiecare tut pe care il intalneste , iar eu o ascult fericita. Imi place ca si ei ii place sa se imbrace ceva mai normal , dupa cate mi-a spus si e tare. Oricum.... nu am cuvinte pentru ea. Este cea mai tare >Happywide<

3. Kennya Slytherin : Kennya deci serios ca mi-a venit sa plang la ceea ce ai zis despre mine >Happywide< te iubeeesc >Happywide< ... deci tot timpul te-am considerat o persoana serioasa, dar in acelasi timp .. nus tiu cum sa zic... de treaba.. adica stii tu. Dar mereu mi-era frica nu stiu cum sa vorbesc cu tine... deoarece ... nu stiu. Erai mai mare.. si ma simteam prost asa.. sa ma bag dintr-o data in seama. Oricum... eu te-am apreciat si te-am admirat in umbra. Si mereu eram incantata cand postai dupa mine.. ma gandeam "wow.. m-a observat BigeyesLove" .. nus tiu... mereu te-am considerat un fel de model. Imi place si ce asculti... >Happywide< oricum esti bestiala >Happywide< [si nu, nu este vorba de bestial.ro]

4. Raizen Isildur : chiar daca nu am mai vorbit de multa vreme cu el , el ramane tot in pwca mea >Happywide< . Si chiar daca el nu ma mai baga in seama, tot tin la el. M-a deranjat ca nu mai vorba cu mine, dar mi-a trecut , plus ca eu il consider un prieten, iar la prieteni le iert orice. >Happywide< si chiar daca nu va mai vorbi cu mine, tot prieten il voi considera >Happywide< Raizeeen... si pe tine te iubesc >Happywide<

5. Nereida Devon : Este o persoana de valoare pe acest forum, ca si multi altii. Cei pe care i-am scris mai sus. Posteaza mai mult la RPG decat la joculete si cafenea, ceea ce ar trebui sa facem cu totii >Happywide< Defapt, nici nu stiu daca a postat de foarte multe ori la joculete sau cafenea.
Oricum >Happywide< tin la ea, chiar daca nu am avut ocazia sa vorbim. Este un membru de valoare.. >Happywide<

6. De aici se mai complica treaba. Cred ca va fi vorba despre Jade Slytherin la care tin de asemenea. Am avut ocazii in care am facut RPG cu ea, si mi-a placut. Nu stiu ce pot sa zic foarte mult de ea, deoarece nu o cunosc foarte bine, dar na oricum >Happywide< te iubeesc >Happywide<

7. Hermione McGonagall : Nu ca mi-este cine stie ce prieten bun dar, oricum imi place de ea. Adica nu sunt pe invers dar imi place asa. mi-e nu stiu cum sa vad ca toata lumea ii zice ca nu stiu ce nu a facut bine, nu stiu ce nu a facut bine, dar na >Happywide<

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Top 7 membrii - by Lyra Dust - 24 Aug 2008, 23:02
Re: Top 7 membrii - by Cheyenne Laurette - 24 Aug 2008, 23:20
Re: Top 7 membrii - by Kennya Allen - 24 Aug 2008, 23:36
Re: Top 7 membrii - by Ginny Malfoy - 24 Aug 2008, 23:44
Re: Top 7 membrii - by Julia Lilith Potter - 25 Aug 2008, 11:50