Balul de Craciun
|
29 Dec 2008, 22:28
|||
|
|||
Hermione mergea prin sala alaturi de sora sa Ginny Mc.Observa ca majoritatea colegilor isi daruiau cadouri unul altuia asa ca se hotara sa ii dea si surorii sale unul.Isi atinse bratara ca bagheta,iar cadoul se mari instantaneu.Il dadu lui Ginny Mc.,iar aceasta intreba mirata ce este cu el,iar Hermione ii raspunse ca este un cadou de Craciun si ca nu accepta niciun refuz din partea ei.
Ginny Mc il deschise.Inauntru se afla un glob de cristal care ii arata pe parintii lor in orice moment al zilei. "Trebuie doar sa il atingi cu bagheta si sa spui:'Vreau sa vad ce fac parintii mei!',iar acestia vor aparea.Din pacate nu poti vorbi cu ei,nici macar nu stiu ca tu ii vezi...Am si eu una."spuse Hermione. Ginny Mc ramasese muta de uimire. "Merge doar la parinti?"intreba fata dupa ce isi reveni. "Nu!Poti vedea pe oricine din orice colt al lumii."spuse Hermione. "Ma itreb...oare..."gandea Ginny Mc. "Merge!"spuse Hermione anticipand ceea ce gandea Ginny Mc. Fetele se imbratisara,apoi se dusera la masa cu bauturi.Ciocnira un pahar de suc de portocale in cinstea Craciunului. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Balul de Halloween | Raizen Isildur | 34 | 9,795 |
02 Dec 2011, 22:55 Last Post: Bell Evans |
|
Stare de Visare - Balul | Kayla A. Summers | 5 | 1,834 |
03 Jan 2011, 00:38 Last Post: Raizen Isildur |