Sa fie dragoste?
|
30 Dec 2008, 06:21
|||
|
|||
Era o zi friguroasa de iarna si Daria se plictisise de Castel asa ca se duse la bucatarie si il ruga pe Dobby sa-i dea un cos cu mancare calda si doua termosuri cu ciocolata,tot calda bineinteles, apoi se duse la Dumbledore si ii spuse ca se duce la plimbare si ca o sa lipseasca toata ziua...
Iesi in gradina Hogwart-ului,o lua in directia Salciei Batause si intra prin scurtatura catre Urlet in Noapte.Odata ajunsa acolo, Daria ascunse bine mancarea si un termos cu ciocolata calda, iar pe celalalt il lua cu ea.Avea ea niste galeoni la ea, dar nu prea avea chef de opriri.Iesi din Urlet in Noapte avand grija sa nu o vada nimeni si intra fugitiv pe aleea cu Trei Maturi.Incepu sa se plimbe linistita, clatindu-si ochii prin vitrine cand intr-o ceainarie il vazu pe baiatul acela care o salvase in Urlet in Noapte.De cand o salvase nu-si mai putea lua gandul de la el.Baiatul o vazu si venea spre usa, dar Daria fugi si se ascunse de el parca era vreo boala fara leac.Ii era rusine sa dea ochii cu el dupa ce fugise cand acesta o intrebase cum o cheama.Dar daca nu fugea atunci risca sa fie prinsa si dusa in biroul Decanului...Si!?Mare scofala!Vazu baiatul iesind din ceainarie mergand spre mijlocul strazii si cercetand aleea cand la un capat, cand la celalalt.Ii parea rau ca nu putea vorbi cu el,dar acum avea nevoie sa fie singura, asa ca ramanea pe alta data.Dupa ce baiatul pleca,Daria isi continua plimbarea.Dar tot nu-si putea lua gandul de la el...Ce se intampla cu ea?Oare se indragostise?Neah!Era o prostie!Oricum nu avea nici o sansa, baiatul nu parea sa mai fie la scoala...Cine stie ce fel de om era?Cine stie cati ani avea?Ochii lui erau superbi...Incerca sa si-l scoata pe baiat din memorie...Il vazuse o singura data pentru numele lui Dumnezeu!?Merse mai departe pe strada ingusta, intesata cu magazine,intortocheata cu fel de fel de ghirlande si podoabe de craciun pana ajusese la Weasley Bing-Bong unde se uita putin prin vitrina si il vazu pe fred facandu-i cu mana si facu si ea la fel.Merse mai departe.Totul era superb decorat,strazile erau pline cu beculete de craciun,cu oameni de zapada artificiali,dar vrajiti sa zambeasca si sa faca cu mana.Nu stia exact de ce plecase de la Castel si nici incotro se indrepta,singurul lucru sigur era ca se plimba ca o naluca pe strazile frumos decorate ale Hogsmade-ului.Incepu sa ninga.Ninsoarea dadea um sentiment placut de poveste Hogsmade-ului asa cum era el.Dupa doua-trei ore de plimbare haotica i se facuse foame asa ca se intorsese la Urlet in Noapte sa manance mancarea calda,bineinteles o vrajise ea sa ramana calda,pusa de Dobby la pachet.Intra nevazuta in casa,urca scarile si se repezi direct la cosul de picnic,neobservand baiatul care intrase imadiat dupa ea si care o perivea cu niste ochi mari si verzi.Fata se uita la el cu o privire uimita.De unde stia ca ea este scolo?A urmarit-o? Baiatul parca citindu-i gandurile ii raspunse: "Nu te-am urmarit.Te-am vazut intrand aici.Te caut de mult.M-am gandit ca inveti la Hogwarts,dar nu am mai putut vezi pe terenurile din jur sa te vad.Te rog sa nu fugi iar de mine.zise baiatul rugator" "De ce ma cautai pe mine?Nu inteleg." "Voiam neaparat sa stiu cum te cheama" "Pai de ce?Nu m-ai vazut decat o singua data!" "Nu stiu de ce.Dar nu mi te pot scoate din minte.Deci imi raspunzi la intrebare?" "Da.Ma numesc Daria,dar tu?" "Shane.Vreau neaparat sa te cunosc.Ce-ai zice sa iesim la o plimbare?Dupa ce mananci bineinteles" "Aaaa...Ok.Dar nu ma mai intrerupe ca inghit cu noduri." Daria termina de mancat si pleca cu Shane la o alta plimbare...Una mai placuta de data asta... Cei doi se dusera la Trei Maturi si se cunoscusera mai bine.Dariei ii placea compania lui Shane si se pare ca si lui la fel.Se distrara in ziua aceea.Trecura si pe la Weasley Bing-Bong unde vorbira cu Fred si George care se pare ca il cunosteau.Se oprira in fata unui magazin unde Daria astepta afara.Cateva minute mai tarziu iesi Shane cu un cadou micut in mana. "Uite pentru ca este 24 decembrie,Mosul mi-a dat asta sa ti-l dau tia,a zis ca ii era teama sa nu-l piarda pe drum." "Dar nu pot sa-l primesc. zise Daria sigura pe ea" "Prea tarziu,se supara Mosul pe tine" Daria lua cutiuta si o deschise.Inauntru era un colier finut cu un medalion micut care avea un cerc si o stea in mijloc.Prca mai vazuse medalionul undeva... Shane i-l puse la gat si mersera inapoi la Urlet in Noapte unde el o ajuta pe Daria sa stranga si o conduse pana la Hogwarts. "Ne vedem si maine?inteba baiatul plin de speranta.La ce casa esti?" "Ne vedem si maine daca vrei.zise Daria.La Astropufi" Fata intre in Castel,se duse la bucatarie, ii returna lui Dobby cele doua termosuri si cosul cu farfurioare si tacamuri si se duse in Camera Comuna a Astropufilor. Camera era plina cu diferiti elevi care isi vedeau de treaba si vorbeau despre ce cadouri isi doreste fiecare sa primeasca de craciun.Fata se aseza pe fotoliul de langa semineu si se uita la foc.Era asa de bine sa fi acasa dupa o zi haotica,dar si placut spre final.Oare chiar era real?Tot ce se intamplase in ziua aceea fusese real?Aiurea!Oare ce facea Shane acum?Oare chiar asa il chema?Neah!Asta era doar asa de moment.Maine nu stia sigur daca se va mai inalni cu el. Se ridica din fotoliu,se duse in dormitorul fetelor,se schimba si se uita pe gem.Fratele ei bantuia pe iarba inunecata.Oare de ce isi uda labutele la ora asta?Doar ii lasase mancare atunci cand plecase.Pisicile!Greau de inteles cateodata.Fata se indeprta de geam si se duse in patul ei cu baldachin unde se facu comoda si adormi... ![]() Unde iti este comoara, acolo iti va fii si inima. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Sa fie dragoste? - by Daria Dumbledore - 30 Dec 2008, 06:21
Re: Sa fie dragoste? - by Within Temptation - 30 Dec 2008, 07:50
Re: Sa fie dragoste? - by Jenny Spring - 30 Dec 2008, 19:41
Re: Sa fie dragoste? - by Within Temptation - 31 Dec 2008, 14:50
Re: Sa fie dragoste? - by Charlotte Ambrosine - 01 Jan 2009, 18:47
Re: Sa fie dragoste? - by Kim Ryan - 11 Feb 2009, 02:27
|