Sa fie dragoste?
30 Dec 2008, 07:50
Insa un zgomot o trezeste...Era Arane care isi cauta disperata mp3-ul.
"Buna! Imi cer scuze ca te-am deranjat...Insa mi-am pierdut mp3-ul"
Daria se uita confuza in jur...
"Ah am visat!Cu siguranta am visat!" Insa cand isi duce mana la gat simte medalionul..Ah! N-a fost un vis! Oare sunt indragostita?"
Arane se opreste din cautarea sa disperata a mp3-ului si o intreaba pe Daria:
"Cine este norocosul?"
"Ahhh o poveste lunga..."
"Daca nu esti obosita am timp..."
Daria incepe sa ii povesteasca despre Shane iar in incheiere adauga faptul ca nu are de gand sa mearga maine.
"Ba vei merge!Cu siguranta vei merge!Vei merge chiar daca va trebui sa te leg de sanie si sa te duc acolo!"
"Termina Arane!Nu vreau sa ma indragostesc!"
"Ei..deja ai facut-o...Daca vrei...pot veni cu tine"
Atunci Daria se ridica,merge la geam si priveste spre luna.Vede chipul lui Shane.Clipeste.Dispare.Dariei ii dau lacrimile.
"Hey! Nu plange...Imi cer scuze...Sunt putin cam dura...Oh mai bine te las in pace...Am facut destule pe ziua de azi.."
"Stai Arane..Nu e vina ta"
Dar era prea tarziu...Fata plecase...
"Sunt patetica!Prea dura!Fara sentimente! Oh! Ma urasc...am facut inca un prieten sa planga"
Arane a dormit in sala comuna a astropufilor insa la prima ora Daria o trezeste:
"Haide! Ai spus ca vii cu mine!"
"Ah..Daria...Imi pare rau pentru azi-noapte"
"Nu a fost vina ta...acum pregateste-te"
Arane incepe sa caute disperata ceva de imbracat...Alege un tricou negru si o pereche de blugi largi unde isi gaseste mp3-ul.
Inainte sa plece fetele merg sa ia micul dejun.Arane observa ca la masa cercetasilor nu era Kaname..."Oare ce s-a intamplat?Trebuia sa ramana aici vacanta aceasta."Fata se ridica de la masa si merge spre o prietena din casa cercetasilor..." Buna Cecilia!"
"Salut Arane!"
"Imi cer scuze ca te deranjez...insa Kaname nu trebuia sa ramana aici in vacanta?"
"Ah ba da...E pe hol cu noua lui prietena"
La auzul acestor cuvinte inima lui Arane inceta sa mai bata.Timpul se oprii si intunericul se lasase in lumea ei.Nu credea.Pur si simplu.Cum putea un baiat pe care ea il admira atat de mult sa iubeasca alta fata?Cum era posibil ca toate zambetele acelea sa nu insemne nimic pentru el?
"Ai patit ceva?" intreba Cecilia nelamurita
"Ah nu...sunt bine...stii tu...sunt putin aiurita.."spuse Arane neconvingator dupa care se indrepta spre iesirea din Marea Sala.
Acolo,Kaname si Yuuki stateau imbratisati si radeau.Fata izbucni in plans si se indrepta spre camera astropufilor cu pasi grei.
Inainte sa spuna parola cineva o prinse de mana...Era Kaname...Ochii sai erau mai stralucitori ca niciodata...
"Hey!Ce s-a intamplat? Am auzit ca ai intrebat de mine...Si pe hol..Ai izbucnit in plans..Ai ceva sa imi spui?"
Fata ramase fara cuvinte...
"Craciun Fericit!"
Apoi rosti incet parola si intra in camera...
"Ce mai vrea de la mine?Nu e de ajuns ca e cu ea?El are idee cat doare?De ce ii pasa de ce simt eu?Oricum e cu ea.Nu ma iubeste!"
Fata isi lua mp3-ul si puse o melodie deprimanta...Adormii plangand...Daria intra in camera...
"Hey! trezirea! trebuie sa plecam"
"Ah! Kaname? Ah scuza-ma sunt putin ametita"
Fetele au hotarat sa mearga pe jos pana in Hogsmeade avand in vedere ca vremea era frumoasa.
"Deci?" intreba Daria
"Deci ce?"
"Iti place Kaname?"
"Ah...prefer sa nu vorbesc despre asta."
"Mda..e putin dureros...insa Yuuki nu stie sa pastreze un baiat...El isi va da seama curand..."
"Poate..."
"Fi sigura!"
La intrare in Hogsmeade le astepta Shane care imediat ce o vazu pe Daria o imbratisa...
Daria era emotionata...Simtea cum se topeste in bratele necunoscutului...
Arane se retrase in magazinul Lorzii Mierii unde avea de gand sa isi petreaca toata ziua mancand tot felul de dulciuri...Aici erau si Kaname si Yuuki...El tocmai ii daruise o acadea in forma de inima...Fetei ii dadura lacrimile si incerca sa iasa din magazin cat mai neobservata...Insa Kaname o vede si pleaca dupa ea simtindu-se vinovat...Cand se uita in spate fata il vede si se opreste "Alearga arane...Nu il lasa sa te raneasca" insa nu putea face nici un pas...Corpul ii era complet imobilizat...Se simtea neputincioasa in fata baiatului...Cand ajunse langa ea fetei ii cedara genunchii si cazu cu zgomot pe zapada alba...
"Salut din nou!Imi poti spune de ce de fiecare data cand ma vezi incepi sa plangi si sa fugi?"
Ochii fetei erau plini de lacrimi...Nu putea scoate o vorba...Incepuse sa ninga...Era din ce in ce mai frig...tot ce putea vedea era chipul baiatului visurilor ei...si intr-o clipa il simtea atat de aproape...fata-i era calda de la alergat...parea un moment de vis...insa imediat arane revenii cu picioarele pe pamant...Avea prietena!...ei nu i-ar fi placut daca iubitul ei se saruta cu altcineva...asa ca intr-un moment fata se ridica si incepu sa fuga...Baiatul era confuz...Dupa 20 de minute Daria si Arane se intalnira...
"Heyah! Cum a fost intalnirea?" intreba Arane incercand sa para vesela
"Hey! Nu a fost chiar o intalnire...Dar...a fost frumos!Acum nu imi mai pot scoate din minte ochii sai atat de stralucitori si de plini de viata....Tu ai simtit vreodata asta?...Ca ai putea face orice pentru cineva?Ca daca nu vezi pe cineva o zi soarele se va stinge si lumea va deveni un vid?"
"Eh....sincer....da...insa mie nu mi-au fost impartasite sentimentele....insa ma bucur pentru tine"
"Am vazut"
"Ce ai vazut?"
"Tu si Kaname...V-ati sarutat"
Arane se inrosii...
"Te place...Sunt sigura...Yuuki e doar pentru a te face geloasa...Ar trebui sa vorbesti cu el..."
"Atunci nu o sa il ai niciodata..."
"Daca as stii cum sa il abordez..."
"Hey! Nu trebuie neaparat sa stii totul ubim...data viitoare ar trebui sa ii spui ce simti...decat sa traiesti toata viata asdespre el...Uita-te la mine si Shane...Nu il cunosc...nu ma cunoaste...dar ne placeam...el a gasit momentul potrivit sa imi spuna asta si acum tot ce stim unul despre altul este ca ne iubim...mai bine aflii ce simte decat sa iti pui tot felul de intrebari inutile..."
"Dar...are prietena..nu spune asta tot ce simte?" Arane se simtea din ce in ce mai ciudat...ii dadea dreptate Dariei insa nu vroia ca aceasta sa stie ca o aproba
"Nu...Si tu poti sa ai prieteni...asta nu inseamna ca nu te gandesti la el..."
"Las-o balta...."
Apoi Arane intra in castel lasand-o pe Daria in urma...Merse grabita in Marea Sala pentru a lua cina

[Image: toppkots4.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Sa fie dragoste? - by Daria Dumbledore - 30 Dec 2008, 06:21
Re: Sa fie dragoste? - by Within Temptation - 30 Dec 2008, 07:50
Re: Sa fie dragoste? - by Jenny Spring - 30 Dec 2008, 19:41
Re: Sa fie dragoste? - by Within Temptation - 31 Dec 2008, 14:50
Re: Sa fie dragoste? - by Charlotte Ambrosine - 01 Jan 2009, 18:47
Re: Sa fie dragoste? - by Kim Ryan - 11 Feb 2009, 02:27