Balul de Craciun
|
30 Dec 2008, 16:38
|||
|
|||
OOC:app, continui eu
...cand de odata se apropie de Jade, care alerga agitata de colo pana colo. Groaznic moment isi mai gasise si ea , ca sa intarzie in ziua balului de Craciun. "Salut!"spuse Ginny Mc. incercand sa dea mana cu ea. Vazand ca insa ca roscovana era ocupata cu maratonul, renunta, si isi retrase mana. Jade cobora la subsol, in Camera De Zi a Viperinilor. Nu era nimeni acolo fiecare aranjandu-se, sau deja aflandu-se la bal. Fata intra in dormitorul fetelor, si incepu sa-si caute de imbracat prin diverse locuri dubioase. Alese o rochie de un verde inchis, ce se potrivea de minune cu parul ei, nici prea lunga, insa nici prea scurta( http://i42.tinypic.com/21j81ly.jpg ), niste pantofi destul de simplii, primiti in dar de la o prietena de-a ei de la orfelinat( http://i39.tinypic.com/2dig8js.jpg ), parul ei, roscat si rebel si l-a aranjat, urmand sa arate cam asa: http://i39.tinypic.com/4utpvn.jpg (numai parul si fata), o manichiura facuta de cand s-a nascut(aproape ![]() Si pregatita, pleca in graba fara sa se mai fardeze. Avea o gramada de cadouri de dat, si foarte putin timp. Intra in Marea Sala, ca un adevarat tzunamii, facandu-i pe toti sa se uite la ea. Alerga pana la Kennya care era prin apropiere, auzind un elev de la Astropufi, zicandu-i prietenei ei: "Uite, vezi? Cand esti Viperin, alergi tot timpul, si mori de tanar. Mai bine ca esti Astropuf." Ignorand replica "dezarmanta" a acelui baiat, ii dadu Kennyei o cutie maricica in care se aflau serpi(de plastic) agatati de insigna reprezentand casa lor, si o bratara de argint pe care era gravat numele ei, cu smaralde. Lui Raizen ii darui niste adidasi Puma, foarte la moda, pe care acesta ii primii calduros. 'Se parea ca chiar avea denoie de astea, sarmanul, are hainele cam ponosite...'(nu stia, insa, ca intotdeauna ce se intamplase de fapt. Datorita manelelor Adei, ajunsese asa, insa acesta incerca sa-si pastreze demnitatea). Apoi, venind vorba de Ada, o zari pe acolo, cu cataclismele ei absolut naturale, si pasii ei de dans. "Ada, ar trebui sa ma inveti si pe mine miscarile tale, asa poate am norocul sa raman singura pe scena!"rase ea, dandu-i un cadou super jale Adei. Si chiar ii placea. Era un pachet mare cam cat o masa de biliard(app, expresii uzuale ![]() Lumea era inca inbulzita la un colt. Ce se petrecea acolo? Nu stia nimic, asa ca se hotara sa intrebe pe unul dintre ei, mai rasfirat: "Hey, baiete, stai putin. Care este surpriza(adica ce s-a intamplat, pe limba ei)?" "Nu stii?!? Se organizeaza un concurs, cu tema: SCRISOARE PENTRU MOS CRACIUN! Te poti si tu inscrie, trebuie sa-ti pui insa numele si casa in care esti!"si pleca mai departe. Jade nu participase pana acum la nici un concurs, nu o interesau,. insa acesta ii atragea in mod sigur atentia. Asa ca incepu: Jade Janel Slytherin
Viperini Draga Mos Craciun,
Este pentru prima data cand iti scriu, iar acest lucru ma bucura nespus. La orfelinat, multa lume vorbea despre tine, insa niciodata nu avusei sansa sa te cunosc. Insa in legendele citite era si numele tau mentionat, iar curiozitatea ma impingea sa stiu mai multe.Erai descris ca avand o barba mareata, bogata, ochii albastrii iti erau blanzi, si iubitori, iar vesmantul tau gros avea culori albe si rosii. Nu stiu daca intradevar acesta este adevarul, insa doresc sa-ti spun despre dorintele mele pentru acest an: in primul rand, as dorii o casa in care sa locuiesc, departe de acel orfelinat, nu stiu, undeva la tara, departe de harmalaia orasului. Caci eu nu am banii suficienti pentru acest lucru. In al doilea rand, imi doresc mie, si cunoscutilor mei, numai sanatate si bucurie, sa fim veseli in continuare, bucurandu-ne de incredibila viata. As mai dorii sa ai grija de veverita mea, in acest timp, cand eu ma aflu la Hogwarts. Spune-i sa nu se ingrijoreze, caci eu ma aflu printre ai mei, printre prieteni. Atat imi doresc,lucruri prea marete zic eu pentru o fata ca mine, si sper sa mi le poti oferii. ***Numai sanatate si fericire, Jade S. Jade impaturii usor scrisoarea, si o puse in urna, cu inima batandu-i cu putere. Stia ca ceruse mult mai mult decat meritase, insa chiar avea nevoie de ele. Si spera din suflet ca Magia Craciunului, va patrunde si la ea, in sufletu-i inghetat. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Balul de Halloween | Raizen Isildur | 34 | 9,809 |
02 Dec 2011, 22:55 Last Post: Bell Evans |
|
Stare de Visare - Balul | Kayla A. Summers | 5 | 1,835 |
03 Jan 2011, 00:38 Last Post: Raizen Isildur |