Balul de Craciun
|
30 Dec 2008, 18:11
|||
|
|||
OOC:cand ai zis "si asa s-a terminat..etc.."sper ca nu te refereai ca s-a terminat de tot. Eu de-abia am ajuns
![]() ![]() Jade se plimba pe acolo, admirand peisajul. Era interesant, dupa parerea ei.[inafara de imaginea in care Ada manca rosii stricate ![]() "Ah, vai de mine, in ce s-a transformat acest bal de Craciun!!! Intr-un adevarat fiasco!"mormai ea, in timp ce vrajea rosiile sa tinteasca peretii, si nu pe Ada. Jade rase si se duse sa o ajute pe sarmana fata care acum nu mai avea ce manca. ![]() "Tie chiar iti plac chestiile alea?"chicotii Jade, in timp ce ii arata rosiile de pe pereti. "Nah, dar mi-e foame."raspunse Ada, in timp ce-si masa burta. "Ma intreb cat o sa ne mai tina Kennya flamanzi!" "Nu mai mult de cinci ore, maxim!"zambii roscata, in continuare. "Ah, cred ca ar trebui sa te speli!" Petele de rosii inca mai erau pe bluza foarte scumpa a Adei. Jade se ridica in picioare, facand acelasi lucru si Ada , iar cele doua alergara afara din sala, si indreptandu-se catre baia fetelor. "Nu ar trebui sa bantuim pe aici, stii?"spuse Ada, putin infiorata de linistea apasatoare din jur. "Si vrei sa ramai asa tot balul?" Fata zambi, si spuse, cu un aer nevinovat: "Macar imi tine de foame!"si zicand aceste lucruri, lua tomatele care se facusera ketchup picant, si le savura cu pofta. "Chiar ti-e foame!"afirma Jade, uitandu-se crucis la haina prietenei ei. Dupa ce terminara, si venisera din nou in Marea Sala, observasera ca toata lumea se linistise, ascultand muzica, sau orice altceva. "Hei,ma duc sa pun niste Hannah Montana, vi si tu?"intreba Jade, incercand sa ii distraga atentia Adei de la un sk8er de plastic. Incercand doar. Nu si reusind. Asa ca ofta si se duse la scena. Nu gasii nici un CD cu Hannah, asa ca puse Avril Lavigne-Sk8er boy,ca dedicatie pentru Ada(singura ei speranta sa o trezeasca din visare). ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Balul de Halloween | Raizen Isildur | 34 | 9,809 |
02 Dec 2011, 22:55 Last Post: Bell Evans |
|
Stare de Visare - Balul | Kayla A. Summers | 5 | 1,835 |
03 Jan 2011, 00:38 Last Post: Raizen Isildur |