Sa fie dragoste?
|
30 Dec 2008, 19:41
|||
|
|||
June se simtea ciudat si confuza. II vazuse de atatea ori pe George, desi mereu inima ii spunea ca il place. Dar oare era adevarat? Nu stia, nu stia deloc daca da.
„Oare e adevarat?”se intreba ea in timp ce statea la masa langa Mary care manca linistita. Nu stia de ce dar simtea ca nu se putea gandi decat la asta. Se trezi ca intreaba Mary daca nu mananca. „-Oh...ba da” raspunse ea si se apuca sa manance bine din ce se afla pe masa.Dupa ce se satura bine o invita pe Mary daca vrea sa se duca sa se plimbe la lac. Aceasta accepta bucuroasa. Se plimbau linistite pe lacul inghetat privind si copacii ce aveau polei. Era frumos, linistit, si foarte placut, dupa parerea lui June. Mary care se uita mereu in jur o observa pe Hermione McGonagall. Se salutara apoi Hermione ma intreba daca sunt bine deoarece observa ca eram foarte tacuta. „ -Da, sunt chiar bine” afirma June. Nu dorea sa trezeasca suspiciuni asa ca incerca sa creeze un nou subiect: „-Mary, o sa alegem curand insignele?” Ea nega spunand ca mai trebuie sa se aduca apoi vor alege. „-Aha” raspunse ea ca sa aiba un raspuns.. O auzi pe Hermione ca exclama si striga pe cineva. June-Emma privi spre acel loc.Veneau Daria si Arane. „-Salut!” le saluta ea. Acestea raspunsera. Mary incantata propuse patinaj si-si aduse patinele din camera. Toate fetele inafara de June si Daria acceptasera. „Eu ma duc sa ma plimb” spuse June. Daria o intreba daca poate veni si ea si Emma accepta. Plecasera rapid deoarece nu doreau sa stea prea mult.Fetele lasate in urma strigau ca nu stiu ce pierd. „Nu ma prea intereseaza!”spuse June in mintea ei. Cum intrara in Hostmeadge observa frumusetea satului. „-Oaau!” exclama June. „Ce frumos e!” Emma avea dreptate.Era foarte frumos satul Hostdmeadge! Era frumos decorat cu ghirlande si luminite, cu oameni de zapada fermecati (ce puteau si vorbi).Pancarta cu „Weasley Bing-Bong” a fratilor Weasley avea luminite, ghirlande,mici pocnitori, care faceau o stralucire cum nu se mai vazuse. „-Hai sa intram !” spuse June. Daria nu se impotrivi deloc. Cand intrara in magazin June observa de toate...Mosi Craciun care faceau cu mana, baduleti frumosi si stralucitori,pocnitori pentru Anul Nou si chiar si niste paianjeni si serpi(Emma incepu sa rada gndind ca fratii nu si-au lasat obiceiurile) si..pe El! Se ciupi, caci nu putea fi decat un vis...dar nu era! In fata tejghelei statea George! „-Daria, Daria, hai sa plecam...te rog!” Daria intreba( si chicoti) cum putea sa se sperie de paianjeni si serpi falsi.Emma nu comenta doar dorea sa plece. Pana la urma Daria castiga si o duse pe June pana la tejghea. George o observa si o saluta. „-Buna si tie!” raspunse June rosind aproape puternic . Daria isi cumpara ce dorea si spre bucuria Emmei iesira afara. Amandoua hotararam sa ne mai plimbam prin sat. Asta fu ocazia perfecta ca Daria sa intrebe de ce nu dorea June sa mearga pana la tejghea si rosise asa in fata acelui baiat. „- Nu,nimic, e un vechi amic” spuse June. Nu dorea. Nu dorea sa recunoasca sau sa-i spuna Dariei despre George. Nu acum caci nu era momentul.Doar Jade stia.Era cea mai buna prietena a ei si intotdeauna ii spunea orice. Dupa ce s-au mai plimbat pe la „Urlet in Noapte”(Daria dorind sa-si vada unchiul)au fost si la „Ceinaria doamnei Puddifoot” unde stateau o gramada de indragostiti.. Daria il observa si pe Shane si se intrepta spre el. „ -Daria, ne intalnim la Trei Maturi ,in curand! Vreau sa ma plimb putin!”spuse Emma. Daria accepta sa ramana singura cu Shane. Se apropia seara. June se plimba pe strazile inguste ale satului. Se gandi sa se duca la Lorzii Mierii, cat o asteapta pe Daria si apoi se va duce la „Trei Maturi”. Se plimba cat se plimba cautand magazinul. Dupa mult timp de cautare June gasi magazinul cu placuta pe care scria in culori de curcubeu „Lorzii Mierii”. Intra pe usa cu clopotel intr-o camera cu un parfum imbietor.Coada era lunga dar reusi sa se strecoare. Se uita putin in fata si observa ca era....George! Inima era cat pe ce sa sara din piept...si nu era singur! Era langa o blondina cam de inaltimea ei aranjata. „Deci tipa asta este genul lui George?!?”se gandi June. Il vazu pe George cum ii da o acadea care era cam scumpa din cate observa. June nu mai suporta asta.Era foarte sensibila la unele lucruri iar acesta era unul dintre ele.Iesi repede de la „Lorzii Mierii” si se indrepta direct la „Trei Maturi”.Peste 5 minute aparu si Daria care o saluta. Apoi ii facu observatia ca are ochii inlacrimati. „-Oh, nu nimic! Unchiul tau iar a taiat ceapa cu miros puternic!” Daria rase si spuse ca unchiulei nu se va dezvata vreodata. Numai ca in curand o intreba pe June ce cauta la el. „-Oh, pai, ma rugase Lolorian, matusa ta, sa-i dau o scrisoare in care erau retete.Nu te-a gasit si stiind ca ne intelegem bine a venit la mine” Daria mi-a zambit si a spus ca e timpul sa mergem la castel. June a incuviintat, deoarece dorea sa o gaseasca cat mai repede pe Jade. Dupa ce trecura pe langa lac (bineinteles ca Mary, Hermione si Arane plecasera)s-au indreptat repede in castel pentru ca se facea frig. Spre bucuria lor Filch nu le spuse nimic. Dupa ce au coborat scarile, au ajuns in sala mare. Erau moarte de foame. S-au dus fiecare la masa lor s-au asezat si au mancat linistite. Mary, care statea langa ea o intreba de ce au stat atata, ca le-au asteptat. „-Ah, pai ne-am plimbat mult!”spuse Emma zambind. Dupa ce a mancat bine si s-a saturat s-a ridicat si s-a indreptat spre masa Viperinilor catre Jade. Aceasta discuta cu Kennya. „-Hm....Kennya, te superi daca iti fur partenerul de discutie?” intreba Emma. Kennya a zambit si a spus ca nu. Ne-am indreptat direct in Camera Necesitatii pentru a vorbi in liniste. Jade ma intreba despre ce este vorba iar eu i-am spus toata intamplarea. Ea m-a linistit zicand ca eu valorez mai mult decat blondina aia si ca nu conteaza aspectul exterior.Mi-a spus sa nu ma ingrijorez ca sunt mai buna decat ea si ca am sa-l cuceresc eu pe George. Dupa ce am terminat discutia ne-am indreptat direct catre Turnurile noastre. June imediat cum intra in Turn il observa pe George. Parea ca asteapta pe cineva si intradevar asa era pentur ca spuse ca a vazut-o la „Lorzii Mierii” dar nu a apucat sa i-o prezinte pe vara lui, Lorena. A zambit si a apucat-o de maini zicand ca ea este speciala pentru el, ca nu vrea sa o piarda. L-a privit in ochii ce exprimau doar bunatatea. Ea a zambit si el a raspuns. Au stat asa mult dar trebuia de acum sa mearga in camera sa se culce. „-Noapte buna!”sopti June. El imi raspunse. Emma urca scarile cu covorul rosu din safir pana in camera unde dormeau ea, Mary si Deea. Fetele nu sosira inca dar ea nu le mai astepta si se imbraca in pijama, se pieptana si se baga in pat fiind obosita. Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Sa fie dragoste? - by Daria Dumbledore - 30 Dec 2008, 06:21
Re: Sa fie dragoste? - by Within Temptation - 30 Dec 2008, 07:50
Re: Sa fie dragoste? - by Jenny Spring - 30 Dec 2008, 19:41
Re: Sa fie dragoste? - by Within Temptation - 31 Dec 2008, 14:50
Re: Sa fie dragoste? - by Charlotte Ambrosine - 01 Jan 2009, 18:47
Re: Sa fie dragoste? - by Kim Ryan - 11 Feb 2009, 02:27
|