Balul de Craciun
|
30 Dec 2008, 22:38
|||
|
|||
"Este intradevar cel mai malefic lucru facut vreodata!"spuse Jade, mandra de Ada. "Hai, nu tine doar pentru tine si da-mi si mie una!"
Cele doua mancara bomboane de menta, pentru ca 1.Nu aveau de mancare iar 2. Se terminasera rosiile facute ketchup picant, rezultand si aceasta la puncul numarul 1. Rezultand ca eh,...macar, sa speram ca am lamurit cititorul. Acum cele doua se asezara cuminti pe scaun, pentru a asculta colindele, si din cand in cand o piesa rock. Majoritatea dansau pe scena, iar ceilalti ori stateau pe scaun cu cateva racoritoare, ori alergau agitati de colo pana colo, ca de exemplu Kennya si Raizen. Desigur, trebuiau sa faca impresie, caci era primul lor bal facut pentru ziua Craciunului. Pe fata Kennyei i se putea citi mandria si bucuria, vazand ca lucrurile mergeau in general bine. Mai existau si anumite exceptii, cum ar fii Jade si Ada, insa cum se spune:exceptia intareste regula! Inafara de ele doua, aproape toata lumea isi gasise un partener. "Tu nu ai partener?"intreba Jade, cu o Cola in mana. "Yep! Insa nu stiu pe unde umbla..."raspunse Ada, cu o bomboana de menta in gura. "Tfu?" "Ah, mai incet, sau ma umplii de scuipat!"o atentiona Jade, ducandu-se mai incolo cu scaunul. "Eu nu am partener. De-abia am avut timp sa ma aranjez." Ada dadu din cap, in semn de compasiune. Sau era o miscare anti-tero? Pe acolo, oricum. Doua persoane se apropiara de masa lor. Erau Hermione McGonagall impreuna cu fata cu care se intalnise Jade mai devreme. "Salut, fetelor, ce faceti? V-o prezint pe sora mea, Ginny Mc. Ginny Mc., ele sunt Ada si Jade, Ada si Jade, ea este Ginny Mc." "Incantata!"spusera toate trei in cor. "App, hai ca noi ne ducem la standul cu racoritoare! Veniti cu noi?"spuse Hermione McGonagall. "Multumim, dar nu, ramanem aici!"ii raspunse Jade, incercand sa para cat mai amabila. "Idem Jade!"mormai si Ada, care acum se chinuia sa-si scoata o bomboana ce se lipise de dinti; ![]() "Ok, atunci, ne vedem mai tarziu!"spuse si Ginny Mc. "STATI!"tipa Jade, aducandu-si aminte ceva. "Voi nu aveti partener?" "Nu!"spusera surorile in cor, plecand mai departe. "Vezi?"zambi Ada triumfator, dupa ce isi scoase bomboana, "Nu suntem singurele aeriene care au picat de pe planeta nu-stiu-care! Mai sunt si alti care "misuna" pe aici. "Tocmai ai spus "misuna"?" Jade facu ochii mari. Nu suporta acest cuvant, care o zgaria pe ureche, cand era pronuntat. Ada isi dadu ochii peste cap, si se uita prin sala. Se mai umpluse de cand venisera ele, asta-i sigur! Si era un zgomot din ce in ce mai puternic. Iar doua boxe nu pot acoperii vocile a sute de elevi. "Haide sa mergem undeva unde este oricum mai liniste!"mormai Jade, care intra intr-o depresie profunda. Tocmai umbla pe acolo Mary Mystery, unul dintre cei mai renumiti Cercetasi. Vazandu-le, Mary incepu sa le ia la intrebari: "Le-ati vazut pe Hermione si Ginny McGonagall? Tocmai am vorbit cu ele, iar acum parca au disparut!" "A, pai, da, s-au dus amandoua la standurile cu racoritoare!"raspunse Ada, asezand-o pe Jade pe un scaun comfortabil, si aratand in acelasi timp locul unde se aflau surorile. "Multumesc mult!" Si fara sa mai zica nimic, Mary se duse la prietenele sale. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Balul de Halloween | Raizen Isildur | 34 | 9,809 |
02 Dec 2011, 22:55 Last Post: Bell Evans |
|
Stare de Visare - Balul | Kayla A. Summers | 5 | 1,835 |
03 Jan 2011, 00:38 Last Post: Raizen Isildur |