Balul de Craciun
|
30 Dec 2008, 23:00
|||
|
|||
Dar Ada deja se plictisise sa stea pe scaun, asa ca a spus cu vocee triumfatoare:
" HAI SA NE CAUTAM PARTENERI!!!! " facand din nou aceeasi fata malefica. " Hmm.. cred ca am vazut ceva skateri pe aicii... " spuse Ada frecandu-si mainile. Jade ranji , si o intreba pe Ada ce era cu tipul cu care era mai devreme. " Ce? Este doar un prieten de caterinca. El crede ca eu il plac, dar mie... imi plac toti baietii din scoala.. Daca s-ar putea mi-ar placea si de Dumbledore ... [sper ca nu :-s]" Lui Jade ii pieri zambetul la auzul acestor cuvinte, si nu se putu stapani sa nu repede "Dumbledore??" Ada rosi si spuse "Mereu am avut o slabiciune pentru bomboanele lui cu Rom, si biscuitii care ii are mereu pe birou. Daca ai stii de cate ori mi-am dorit sa-i jefuiesc biroul .. sa ii iau toate dulciurile .. " Jade se gandi ce tuta e Ad.a. in loc sa-i ia toata argintaria, ii ia dulciurile. Oricum, ii ramanea ei ce-i mai bun... ![]() Ada, vrand sa termine discutia facu "uite !" si arata spre un geam. Jade nu vedea nimic, asa ca s-a sters la ochi, dar atunci vazu ceva pe o matura. Nu era nimic decat lordul SMOALA!!!!! Fulgere si nori se adunau pe cer. Iar cand intra pe fereastra, vocea lui rasuna in toata Marea Sala speriindu-i pe toti. Dar ceea ce a spus i-a speriat si mai tare, incat toti au ionceput sa fuga si sa planga. " SOTIA MEA M-A TRIMIS LA SPALAT WC'URI!!!!!!" din nou fulgere, tunete si nori erau pe cer, dar numai Ada , Jade, Ginny, Anna, Kennya si Raizen se uitau enervati , si incepura sa il ia de carlige, pana ce bietul lord Smoala fu dat afara, incepand sa planga, ceea ce a realizat niste inundatii cumplite in domeniul castetlului. Motiv pentru care elevii au scapat de Grijia fata de creaturile magicve. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Balul de Halloween | Raizen Isildur | 34 | 9,809 |
02 Dec 2011, 22:55 Last Post: Bell Evans |
|
Stare de Visare - Balul | Kayla A. Summers | 5 | 1,835 |
03 Jan 2011, 00:38 Last Post: Raizen Isildur |