Bellatrix Lestrange
|
02 Jan 2009, 21:50
|||
|
|||
Bellatrix a fost personajul meu preferat vreme indelungata, si inca ramane foarte importanta pentru mine. Este un personaj destul de controversat. Fiind atat de devotata lui Voldemort, tind sa cred ca l-a iubit, si pana la urma strigatul de furie a lui Voldee cand aceasta a fost omorata arata ca poate si el a simtit ceva pentru ea ( sau pur si simplu era nervos ca pierduse un Devorator important =_=).
Cat despre moartea lui Sirius, care este la randul sau unul din personajele mele favorite, am fost socata de faptul ca ea l-a omorat. S-a ridicat la nivelul asteptarilor, deoarece pe tot parcursul cartii s-a spus cat de cruda era ea, si in acelasi timp mi se pare un lucru bun pentru serie. Faptul ca Sirius a murit a ajutat la dezvoltarea lui Harry mult de tot, iar ura pentru Bellatrix la fel. Imi place ca a ramas pana la sfrasit mandra ca este un Devorator al Mortii, in toate situatiile, si ca nu l-a tradat niciodata pe Voldemort. Pana la urma, loialitatea este o caliatate, chiar daca in cazul de fata este vorba de loialitate pentru cine nu trebuie. Sfrasitul ei nu mi-a placut, si nu neaparat pentru ca murit fiindca ma asteptam la asta, ci fiinca a fost invinsa mult prea usor. Adica, ea se lupase cu 3 membri ai ordinului in 5 si nu murise, si-a omorato Molly dintr-o lovitura? In fine, Rowling probabil face referire la furia unei mame cand ii este atacat copilul si la modul si forta cu care aceasta reactioneaza, dar mi-ar fi placut sa n-o arate pe Bellatrix. Si ca o concluzie, mie imi place de ea. Mult. ![]() I´m so warm and calm inside I no longer have to hide Let's talk about someone else Steaming, soon begins to melt |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|