Lacul blestemat- asa credeam eu!
|
03 Jan 2009, 18:04
|||
|
|||
In gara este zgomot mare, valizele merg zgomotos, iar unele se rastoarna pe jos. Peronul 9 3\4 este invaluit de un fum gros magic parca! Ultimi magicieni se suie in tren si dispar de dupa usa, apoi dupa o cotitura, sa zicem asa de lumi. Elevi au ajuns mai tirziu de ora stabilita, asa ca Hagrid a mai asteptat oleaca la gara magica, vreo patru ore. Dar cind a auzit claxonul marelui expres a sarit de pe scaun si a luat cojocul din cuier si a iesit din cafenea! Copiii sareau din vagoane, iar Hagrid deodata tipa:
- Anul 1 mergeti cu domnul Plesneala! - Ce nu le merge! zise un baiat din anul cinci catre John! - Anul 2 mergeti cu doamna Trelawney! - Anul 3 mergeti cu Lupin! - Anul 4 cu carutele! - Anul 5 cu barcile alaturi de cei din anul1! - Anul 6 si 7 cu mine! Cind treceau pe linga lac, John a ramas blocat de priveliste! Dar deodata simti cum cineva il cheama in apa cu o forta teribila de puternica, se apropia tot mai mult si dintrodata... - John sa mergem! zise Hagrid! - Da domnule profesor gigant Hagrid! - Ce este cu tine, ma intreba o fata frumoasa, sora lui Ron! - Am fost atras in lac de ceva... si acum ma blocase altceva tot frumos, se vedeau sinii lui sora lui Ron! - Hei! Unde te uiti! - La pantofi tai noi si am flirtat oleaca ca sa scap de ea! Dar oare ce era in lac? [img
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Lacul blestemat- asa credeam eu! - by John Weasley - 03 Jan 2009, 18:04
Re: Lacul blestemat- asa credeam eu! - by Ginny Malfoy - 03 Jan 2009, 19:23
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lacul de sticla | Agnes Marie Lovel | 16 | 3,241 |
05 Jan 2012, 20:19 Last Post: Agnes Marie Lovel |