Secrete descoperite
03 Jan 2009, 20:53
Hermione avea un somn agitat in aceea noapte.Vedea numai fete...un varcolac...se transforma in fratele ei...apoi pe Lupin...acesta se transforma in varcolac...o muscatura...un urlet...apoi fete pline de lacrimi...Se trezi brusc.Era transpirata din cap pana in picioare.Respira greu,iar privirea ii era atintita in gol.
'Ohh...Doamne!Acelasi cosmar...Cum as putea sa vad daca imi voi mai vedea vreodata pe fratele meu.'gandea fata suparata.
Se dadu jos din pat.Se indrepta la fereasta pe jumatate inghetata si acoperita de zapada.Se gandea la sora ei.
'Oare ce face Ginny Mc acum?'se intreba fata.
Brusc un gand o sageta.'Oglinda lui Erised...'isi spuse nerabdatoare fata.
Se uita prin prejur si observa un pat gol.Incepu sa se uite prin camera si observa ca cealalta Astropufa,care lipsea,era Anny.
Isi lua pelerina si iesi ca o pisica din camera.
Ajunse in Camera de Zi.Era goala;doar focul mai juca aievea prin semineu.

Iesi si incepu sa mearga pe coridor.Aflase de la cativa elevi unde se afla Oglina lui Erised asa ca nu ii era greu sa ajunga acolo.Singura problema era sa nu se intalneasca cu Filch sau Peeves.

Ajunse in fata usii de stejar.Pusese mana pe clanta cand auzi cateva voci venind din interior.Asta o facu sa astepte putin si apoi sa intre.Lipi urechea de usa si auzi 4 voci de fete.2 le recunoscu,dar 2 nu.
Intra si le vazu pe Anny si pe Mary stand alaturi de o fata de la Viperini si Ochi-de-Soim.
Fetele se oprira din vorba si se uitara in dreptul usii.Cand vazura cine era,rasuflara usurate.
"Buna,fetelor!Ce faceti aici...toate?"intreba Hermione uimita.
"Buna,Hermi!Ei bine...am venit sa vedem Oglinda."spuse Mary linistita.
"Pe voi doua nu va cunosc.Eu sunt Hermione McGonagall,de la Astropufi."se prezenta fata."Aici erai Anny?!"adauga fata.
"Buna!Eu sunt Nereida Devon,de la Viperini!"se prezenta Nereida.
"Am auzit de tatal tau!"spuse Hermione.
"Buna!Eu sunt Ingrid Flasmerbort,de la Ochi-de-Soim."se prezenta Ingrid.
"Incantata sa va cunosc pe amandoua!"
"Si noi!"aprobara fetele in cor.
"Ei bine v-ati uitat in Oglinda?"intreba corioasa Hermione.
Mary incepu sa vorbeasca ceva,dar Nereida le facu semn sa taca.Se auzeau pasi si voci.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Secrete descoperite - by Nereida Devon - 03 Dec 2008, 23:11
Re: Secrete descoperite - by Nereida Devon - 04 Dec 2008, 14:55
Re: Secrete descoperite - by Nereida Devon - 04 Dec 2008, 19:13
Re: Secrete descoperite - by Briana Brighton - 14 Dec 2008, 21:27
Re: Secrete descoperite - by Ingrid Flamesbort - 02 Jan 2009, 20:50
Re: Secrete descoperite - by Briana Brighton - 02 Jan 2009, 21:11
Re: Secrete descoperite - by Hermione McGonagall - 03 Jan 2009, 20:53
Re: Secrete descoperite - by Jenny Spring - 03 Jan 2009, 22:08