Intalnire in Turnul Bufnitelor
|
03 Jan 2009, 22:00
|||
|
|||
"OH MY GOD !!!! " incepu Ginny sa planga. " Am pierdut .. nu se poate .. nu .. nu nu NU !! Ada, zi'le ca nu EU sunt de vina ca am pierdut cutiuta cu carnaciori de la bunica
![]() Atunci Super Buna Buni BWca [adica super bunica] aparu la geam. Avea ochiii in flacari, nasul ii iesea ca o sarmaluta din oala cu ciorba, parul ii crestea din nas, fumul se ivea din urechi, si era incruntata .. si furioasa. Un tip emo trecea fericit pe acolo , impiedicandu'se de bunica ce statea inca afara [parca erau intr'un turn =)] . Cum il vazu , Super Buna Buni Bwca racni: "TE SINUCIIIID !!! " "NUUU!!!! " striga inspaimantat emu-istul. "O sa pierd Lacrimi de Iubireee!!!! SI EU VREAU SA MA SINUCID. Singur " " TU mi'ai pierdut super betisoarele de scobit in urechi !! Si tot tu mi'ai pierdut cutiuta cu carnaciori din romania !! O SA PLATEEEESTI!!! " In timp ce super bunica il fugarea pe emu-istul care plangea si inunda castelul, intr'o camera ascunsa, undeva adanc, se tinea o conferinta serioasa. Filch purta un frac negru, ochelari de bibliotecar, era curat si avea parul prins, cu o funditza roza in cap. Discuta cu doi oameni la fel de eleganti despre lucruri ... importante : castraveti, chiloti tanga, Chupa Chups'uri, si faceau ceva extrem de serios si important : jucau MonoPolly. Cand , deodata , Filch se ridica de la masa si se puse pe masa, asezandu'se intre timp pe masa. [=)] Era momentul adevarului : va face Filch striptease sau nu ? Multimea era dezlantuita [erau de fapt niste fete desenate din carton .. pana si cei doi oameni eleganti fugisera sa nu'l vada pe Filch dezbracat] cand usa se deschise si intra apa formata din lacrimile emu-istului. Scotand flacari pe nari si pe urechi, Filch iesi, il prinse pe emo si il trase bine de pwca, ca bietul copchil vazu numai pwci verzi pe pereti muulta vreme de atunci [=)] . Si astfel Filch o intalni pe Super Buna Buni Bwca .. "Cat de romantic" zise Ginny de la fereastra turnului , privindu'i pe ingrijitor si super bunica, cum mergeau tinandu'se de mana. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Intalnire in Turnul Bufnitelor - by Ginny Malfoy - 31 Jul 2008, 12:31
Re: Intalnire in Turnul Bufnitelor - by Ada McNair - 31 Jul 2008, 17:54
Re: Intalnire in Turnul Bufnitelor - by Shayera Holl - 31 Jul 2008, 19:23
Re: Intalnire in Turnul Bufnitelor - by Ginny Malfoy - 31 Jul 2008, 19:41
Re: Intalnire in Turnul Bufnitelor - by Ada McNair - 31 Jul 2008, 19:55
Re: Intalnire in Turnul Bufnitelor - by Ginny Malfoy - 31 Jul 2008, 23:17
Re: Intalnire in Turnul Bufnitelor - by Ginny Malfoy - 05 Aug 2008, 23:06
Re: Intalnire in Turnul Bufnitelor - by Shayera Holl - 06 Aug 2008, 14:55