Twilight
|
04 Jan 2009, 21:22
|||
|
|||
Ok.
Trecand peste aceste injuraturi care numai demnitate nu inspira, cred ca am dreptul sa imi exprim parerea In primul rand, nu trebuia sa inchizi threadul. Oh te rog, asta m'a infuriat cel mai rau. Daca nu te intelegi cu cineva, nu vad nici'un motiv pentru care sa ii opresti pe ceilalti sa scrie aici. In al doilea rand, nu inteleg si nici nu ma chinui, cum se apuca cineva sa compare un roman de dragoste cu un roman SF . Harry Potter e bun. Chiar foarte bun. De fapt, foarte foarte bun=]] dar nu e singura carte foarte buna. Topul ala mi se pare o tampenie. Sunt atatea carti tari in lume, si cum topul asta contine carti de toate tipurile, asta il face si mai tampit. Poate ziceti ceva de genul "da' ce am cu bietul top?", dar chiar am ceva=]] cum sa clasifici o carte inaintea alteia, daca au subiecte diferite? In Harry Potter este vorba despre magie. In Twilight, se pune accent pe iubirea interzisa dintre o muritoare si un vampir. Amandoua sunt scrise foarte bine. In Harry Potter, totul este la persoana a treia. De aceea sunt mai multe epitete si chestii. In Twilight, totul este ca un fel de jurnal al Bellei Swan. M'a surprins faptul ca te'ai luat de Cheyenne. Doar pentru ca te'a contrazis, te'ai enervat intr'atat incat sa incepi sa o jignesti, de parca ai fi in clasa I? Sincer, "hai sictir" este o expresie folosita de fostii mei colegi de la clasele primare si de cei de etnie rroma din fata blocului A criticat cartea care iti place tie, sa inteleg. Ma intreb ce faci tu in tot acest timp. Pe aici sunt multi fani ai cartii Twilight [totusi, asta e si subiectul ![]() Poate ai citit multe carti sf, iubesti prea mult magia si urasti oamenii. Acum imi dau seama cu adevarat cum esti. Si sunt foarte dezamagita Te crezi cel mai bun, right? Imi amintesc ca, odata, ai spus ca urasti lauda de sine, sau ceva de genul. Frate, sunt multi prosti pe lume, dar maturi sunt aceia care se mentin demni si nu se coboara la nivelul lor, cu injuraturile sau chestii. Iar Cheyenne nu intra in categoria prostilor sau imaturilor. Ce a facut ea? A luat Lord of the rings, cartea pe care o tot slavesti, si a comentat'o. Exact asa cum ai facut tu cu Twilight. Si, desigur, ai inceput sa protestezi. Pitzipoancele sunt curvele care isi pun poze in care sunt goale pe hi5, se cred cele mai tari, au numai machiaj, haine la moda in cap si sunt toante rau. Este Cheyenne o pitzi? Nu. Dimpotriva, este o persoana minunata, dar, desigur, faptul ca te'a contrazis este suficient pentru a o jigni. Te stresezi prea mult cu insultatul in stanga si in dreapta. Chill out. N'ai decat sa mai inchizi topicul odata. O sa deschid altul. Unii chiar vor sa vorbeasca despre Twilight, fara a fi intrerupti de comentarii stupide. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Twilight - by Ginny Malfoy - 21 Dec 2008, 21:28
Re: Twilight - by Kennya Allen - 21 Dec 2008, 21:43
Re: Twilight - by Chloe Wai - 21 Dec 2008, 22:31
Re: Twilight - by Shayera Holl - 22 Dec 2008, 02:11
Re: Twilight - by Alina Potter - 22 Dec 2008, 13:18
Re: Twilight - by Raizen Isildur - 22 Dec 2008, 18:05
Re: Twilight - by Briana Brighton - 22 Dec 2008, 19:40
Re: Twilight - by Alina Potter - 22 Dec 2008, 19:43