Nelamuriri cu privire la schimbarile facute pe forum
|
05 Jan 2009, 14:13
|||
|
|||
Daca mai faci spam sau dublu post ai ban direct.
Te avertizez de pe acum. Primul lucru pe care trebuie sa-l faci e sa citesti regulile si tot ce ale legatura cu bunastarea acestui forum. Nu trebuie sa postezi toate tampeniile. De membrii ca tine m-am temut cel mai mult si sunt gata sa iau masuri daca nu te indrepti. Sa nu zic ca nu iti dau o sansa. Prima data intri la panoul cu anunturi si citesti regulile. Scrie chiar si in index ca trebuie sa faci asta. Nu stiu ce e asa greu. Daca totul e haos aici nu stiu cum sa ne intelegem. Dupa ce intri acolo citesti TOATE anunturile si TOATE topicurile de acolo. Tot ce cuprinde acele posturi e tot ce ai nevoie pentru acest forum si nu e deloc greu. CUm multi membrii ai forumului pot sa se comporte asa, sper ca si tu vei face acelasi lucru ca ei. Si nu trebuie sa postezi de o mie de ori ca sa te inteleaga cineva. Scrie absolut toate intrebarile tale si nelamuririle pe care le ai cu privire la comunitate intr-un singur post si sa fie cat mai vizibile si sa le inteleaga toata lumea si iti raspund cu cea mai mare placere indiferent de problema pe care o ai. Cum pot fii eu buna cu tine daca tu nu respecti forumul si spamezi tot ce prinzi? Am vazut ca ai postat doar in prostie pana acum. Am ramas socata cand am vazut posturi de genul "vreau sa ma angajez undeva","de abia m-am sortat si eu ieri/ce trebuie sa fac acum/sa-mi raspunda cineva"(pai daca nu citesti regulile si tot ce tin de ele logic ca nu stii ce trebuie sa faci). So please, citeste regulile si daca ai nevoie de ajutor pune intrebarile aici intr-un mod cat mai civilizat fara spam sau dublu post. Daca continui asa o sa ti se stearga toate mesajele si nimeni nu te va lua in seama. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Nelamuriri | Lewin Lovwell | 46 | 10,247 |
26 Dec 2012, 02:27 Last Post: Lewin Lovwell |
|
Sunt nou venita pe forum si nu pot accesa meniul... ajutati-ma, va rog! | Crysella Blythe | 14 | 2,743 |
02 Dec 2010, 00:36 Last Post: Crysella Blythe |