Brain storming
|
05 Jan 2009, 16:42
|||
|
|||
5 Ianuarie
~A strange thing~
' Buna jurnalule ! Am informatii noi pentru tine. Creatura cu ochii portocalii ... ei bine, nu e nimic ingrijorator. Astazi, am devreme, am vorbit cu o colega. In timpul discutiei, pisica ei s`a furisat in bratele ei. Cand am observat`o, am inceput sa vorbim despre ea. Mi`a zis ca ii place foarte mult Padurea, mai ales acum cand e zapada si se joaca in voie prin copaci. Apoi m`am uitat atent la mata. Ce sa vezi ? Aceiasi ochi de fiara ! Ce mai fiara ... Cred ca toti soriceii gandesc ca si mine. Ma bucur enorm ca nu a fost nimic rau. Nu am chef de actiune. In dupa-amiaza aceasta urmeaza un meci de Vajthat intre Astropufi si Ochi de Soim. De abia astept ! Eu, sincer, as vrea sa se termine la egalitate. Nu vreau sa se nasca batai ca data trecuta .. toti isi aruncau ce nimereau in cap. Asta e. Problema mea serioasa e urmatoarea : cu ce ma voi imbraca ?! Asta problema .. nu ochii portocalii si infricosatori sau cine castiga la Vajthat. Cred ca imi voi lua pelerina neagra cu paianjeni .. de abia astept sa port noua insigna cu "Astropufi" gravat pe ea ! Ceilalti au plecat deja catre curtea Castelului .. ar fi bine sa ma grabesc. Pe curand ' [img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft1570-brain-storming">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft1570-brain-storming">conectat pentru a vedea acest link]</span>
[scroll] "O sa ai de suferit daca pui pisica sa`ti pazeasca laptele."[/scroll] [align=center]As vrea sa te vad mereu la fel de-mbietoare Sa fii supla, aroganta, Mereu increzatoare Noaptea-n pat sa vii la mine Si sa ma zgarii usor Eu sa ma enervez si sa iti dau un picior Te iubesc, te iubesc, Si acum cand nu mai esti! Simt ca totul s-a sfarsit La fel ca in povesti! Cand te alintam, si te mangaiam, Si capul la mine-n poala ti-l puneai.. Tu esti craiasa mea ,iubirea mea, Tot ce mi-am dorit, tot ce ti-ai dorit Mancarea in fata eu ti-o serveam, Fericire, Iubire.. Cand te asezai pe spate Seara la apus Tu stateai asa frumos Cu mustatile in sus Pana cand a venit acel porumbel Si cu capul inainte ai sarit dupa el Ce pacat ,ce pacat ca stau la etajul 9 Eu plangeam si pisica era rupta in doua! Era rupta in doua.. = )) ¸.&#183;´¨&#175;¨&#183;.¸`&#183;.,¸_¸,.&#183;´¸.&#183;´¨&#175;¨`&#183;.¸`&#183;.,¸_¸,.&#183;´¸.&#183;´¨&#175;¨ `&#183;.¸`&#183;.,¸_¸,.&#183;´¸.&#183;´¨&#175;¨`&#183;.¸
&#9787;&#8222;Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.&#8221;&#9787; Confucius |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Brain storming - by Charlotte Ambrosine - 01 Dec 2008, 19:46
Re: Brain storming - by Charlotte Ambrosine - 12 Dec 2008, 23:20
Re: Brain storming - by Charlotte Ambrosine - 13 Dec 2008, 13:08
Re: Brain storming - by Charlotte Ambrosine - 27 Dec 2008, 14:06
Re: Brain storming - by Charlotte Ambrosine - 05 Jan 2009, 16:42
Re: Brain storming - by Charlotte Ambrosine - 06 Jan 2009, 23:53
Re: Brain storming - by Charlotte Ambrosine - 03 Feb 2009, 22:54
|