Un nou inceput
|
08 Jan 2009, 22:40
|||
|
|||
Hermione se uita pe geam.Se gandea la toata viata ei de pana atunci.Desi erau o familie de vrajitori,au trait intr-un oras Incuiat asa ca parintii ei trebuira sa o de-a la o scoala Incuiata.Cand plecase de la scoala era clasa a 7-a [stiu ca elevii se duceau la Hogwarts la varsta dar 11 ani,dar vreau sa fac povestea in prezent].Se gandea la fostii colegi,pe care ii revazusera in aceasta vacanta.Se gandea la toti profesorii ei,buni sau rai.'In fond erau profesorii mei.Imi doresc sa ma intorc acolo.Acesta este unul din momentele cand imi doresc sa nu fi fost vrajitoare.'gandea Hermione.Aceasta era atitudinea care pe bunica ei o deranja.Ginny Mc nu era asa.Niciodata nu ii placuse la scoala Incuiata.Materia ei preferata de la acea scoala era Desenul,fiind cea mai usoara ora.In schimb Hermionei ii placea Fizica,Biologia,Matematica si toate materiile.
Dar deodata isi dadu seama ca nu va fii niciodata ca ei.Acolo avea prieteni adevarati care o iubeau asa cum era.Pentru ei nu conta ca erau vrajitoare. Gandinu-se la asta o lacrima ii aparu in coltul ochiului.Anny observa asta si o intreba daca totul este bine.Fata raspunse: "Da...Va rog sa ma scuzati!" Hermione iesi din compartiment si se duse la baie. In compartiment fetele ramasesera uimite.Ginny Mc se cam enerva. "Offhh...fata asta se gandeste numai la nebunii aceia din scoala aia Incuiata.M-a inebunit.Uneori isi doreste sa nu mai fie vrajitoare."le explica Ginny Mc fetelor. Dupa 5 minute Hermione se intoarse.Se aseza.Anny si Mary fura pregatite sa o intrebe de ce se gandea la aceea scoala cand trenul opri in gara.Hermione se ridica,isi lua bagajul si iesi din compartiment,urmata de celelalte fete. Coborara din tren.Se indreptara spre barci,si implicit catre Hogwarts.Stia ca pentru moment intrebarile fusesera amanate,dar Anny si Chloe o vor intreba sigur in Dormitor. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Si asa a inceput totul. | Michael Black | 19 | 4,920 |
17 Jan 2012, 22:16 Last Post: Veronique A. Dupont |
|
Un nou inceput | Arman Malik Grover | 14 | 5,036 |
08 Apr 2011, 10:34 Last Post: Jack Diggory |
|
Un nou inceput ^^ | Ema Snow | 22 | 4,898 |