Ginny sau Cho?
|
10 Jan 2009, 14:42
|||
|
|||
Auzi Alina, nu cred ca e cineva dispus sa iti citeasca comentariile astea idioate.
Eu, personal, am ales'o pe Ginny pentru ca doar ea il iubeste pe Harry. Cho e o escroaca de doi bani. Niciodata nu mi'a placut, nici in cartea a cincea, cand Harry si Ginny nu erau impreuna. Daca esti desteapta, iti dai seama ca userilor de pe aici le place Ginny nu pentru ca ramane cu Harry [si eu vreau cuplul Luna si Neville, si acum, daca Luna ramane cu altul, nu o sa imi schimb parerea. Poate, daca acel altcineva imi place mai mult decat Neville. Dar slabe sanse], ci pentru ca este mai cula, pur si simplu. Cho ce face? Moare Cedric. Sare in bratele lui Harry. Fara sa il iubeasca. Trebuia sa termine capitolul Cedric din viata ei, inainte de a incepe sa'si refaca viata. Ce ar fi Harry? O simpla persoana, de la care se asteapta sa o inteleaga, sa o astepte toata viata, si de fiecare data cand va fi suparata, Cho sa poata veni la el. Sa ii dea sperante false. Dar Ginny? Aici e vorba de true love. Inca de cand l'a vazut pe Harry prima oara. Deci, nu mi'a convenit postul tau pentru ca ai numit fanii Harry & Ginny mincinosi. Implicit pe mine ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Ginny | Lyra Dust | 27 | 7,857 |
19 Aug 2011, 20:48 Last Post: Lucy Jane Potter |
|
Harry + Ginny | Ginny Malfoy | 19 | 5,838 |
19 Aug 2011, 20:43 Last Post: Lucy Jane Potter |
|
Draco si Ginny | Ginny Malfoy | 7 | 2,951 |