Intalnire la miezul noptii
|
11 Jan 2009, 20:34
|||
|
|||
OOC: Danyela, mai citeste si tu ce au scris ceilalti inainte. Daca nu ai observat, aparuse si personajul meu in peisaj si ar fi trebuit sa continui ce am scris eu. Mai treci pe la reguli ca sa intelegi care e treaba cu RPG-ul....
Nu cred ca ti-ar placea sa incep eu acum sa scriu ca in biblioteca erau doar Hermione si Alina, iar pe tine sa te omit ca si cum te-ai fi evaporat. Stiu ca esti incepatoare, dar fi mai atenta, te rog! Sa nu te superi pe mine, te rog! BIC: Mary si Alina se asezara la masa alaturi de Hermione si Danyela, o fata pe care Mary nu o mai intalnise pana atunci. " Eu sunt Mary Mystery, eleva in anul IV si membra a casei Cercetasilor!" ii spuse ea noii sale colege de scoala. " Danyela... incantata de cunostinta." Dupa cateva minute in care fetele discutara despre weekend-ul destul de liber pe care il aveau, Mary deschise cartea recomandata de Alina, " Vajhat de-a lungul timpului ", si incepu sa citeasca, captivata de la prima pagina de minunatele aventuri din lumea vajhat-ului. Anumite detalii o inspaimantasera, cum ar fi moartea a 2 jucatori cunoscuti de vajhat chiar in timpul unui meci, in urma unei cazaturi de la mai mult de 40 m si disparitia unui jucator irlandez, caz neelucidat niciodata.Nu se gadise niciodata ca vajhat-ul implica si anumite riscuri, ci crezuse intotdeauna ca era un sport destul de simplu,mai usor decat fotbalul Incuiatilor. Citinid pagina dupa pagina intelegea ce inseamna cu adevarat si ii aprecia din ce in ce mai mult pe jucatorii din echipele scolii, in special pe Cercetasi, de fapt pe un anumit Cercetas, un bun prieten al ei, pe care il admirase dintotdeauna. Odata cu informatiile pe care le aflase din carte, in mintea lui Mary aparu un gand nou si putin ciudat privit din multe puncte de vedere.Pentru prima data fata si-ar fi dorit sa faca si ea parte din echipa de vajhat a Cercetasilor, desi stia ca astfel va avea mai putin timp pentru invatat. " Fetelor, stiti cumva cand este proba pentru prinzatorii echipei de vajhat a Cercetasilor? " le intreba ea pe colegele sale, intrerupandu-le din lectura. Mary astepta cateva secunde raspunsul, care se lasa asteptat.Niciuna dintre fete nu parea interesata de proba, insa intr-un final Alina isi aminti cateva detalii: " Am inteles ca este maine la ora 9, de ce te intereseaza? " " Stiti... cred ca ma voi duce sa dau proba. Ce ziceti? " Dupa fetele pe care le afisara celelalte colege, Mary intelese ca nu se asteptara la un astfel de raspuns.Niciuna dintre ele nu stia ca ea stie sa zboare pe matura si inca foarte bine. [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
intalnire de studiu | paffy camy | 2 | 1,179 |
27 Jul 2010, 14:12 Last Post: Luna Slytherin |