Intalnire la miezul noptii
|
11 Jan 2009, 21:31
|||
|
|||
"Pai..uff..depinde cat de biine stii sa zbori pe matura..si eu m-am gandit la un post in echipa..dra nici nu mai stiu care posturi sunt libere tu stii?"
"Pai nu dar....o sa merg.." "Parca mai era unu de prinzator si unu de atacant..."spuse Hermione din spatele cartii"Sau cel putin asa am auzit eu " "Dar la noi cand sunt probele?"intreba Danyela urioasa"As da si eu o proba..." "Nu stiu nu cred ca s-au anuntat" "Ba s-au anuntat Herimone e joi la ora 10......." Fetele vorbeau foarte intens despre probele de l vajthat cand Madame Pince se apropie de ele... "Fetelor daca nu mai cititi si preferati sa vorbiti despre vajthat...v-as ruga sa mergeti in alta parte unii vor sa citeasca in liniste.." "Oh scuze "spusera fetele in cor.. "Mie mi se pare cam enervanta bibliotecara nu?Adica din anu intai de cand sunt la Hogwarst de fiecare data canjd vin aici ...mereu trebuie sa stau cu nasu in carti nu am voie sa vorbesc si cu altceva......" "Stiu cum e....."spuse Mary incepand dinnou sa citeasca. Fetele se scufundara iar in cartile lor... ![]() *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel....... *Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
intalnire de studiu | paffy camy | 2 | 1,181 |
27 Jul 2010, 14:12 Last Post: Luna Slytherin |