testul
|
11 Jan 2009, 21:53
|||
|
|||
Atunci Alina intra in fuga in bucatarie si trecu ca fulgerul pe langa fete si merse sa-i spuna unuia dintre spiridusi ceva apoi se intoarse in locul unde erau cele doua fete...
"Uf scuze ca am trecut asa pe langa voi dar eram foarte grabita..." "Mda nui nimic suntem obisnuiti cu intrarile tale..."spuse Bella ironica "Ah cred ca tu esti noua..."ii spuse Alina lui Camy.."eu sunt Alina.Tu?Si apropo Bella asa intru eu mereu...mereu sunt grabita ..." "Eu sunt Cammy.....incantata..." "Hei tu numi mai aduci azi mancrea?"spuse Bella aproape enervata... "Esti foarte infometata azi nu?"spuse Alina chicotind... "Pai domnul Plesnitus nea dat teme cu caru ai uitat?" "Si nu-mi ca ai stat azi toata ziua in biblioteca ca nu te cred,,,sigur ai bantuit castelul...si ti sa facut foame.." "Nu inteleg de ce toata lumea il vorbeste de rau pe domnul profesor...e chiar asa de rau?" "E mai mult de cat rau...stai sal cunostii..." "Scuze umpik....hei tu de acolo..imi aduci azi mancarea?" "Imediat!Nesuferito...."spuse spiridusul cu jumate de gura... "Te-am auzit..." ![]() *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel....... *Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
testul - by paffy camy - 11 Jan 2009, 17:27
Re: testul - by Shayera Holl - 11 Jan 2009, 21:26
Re: testul - by Alina Potter - 11 Jan 2009, 21:53
Re: testul - by Shayera Holl - 11 Jan 2009, 22:29
Re: testul - by Sharma Sanara - 20 Jan 2009, 02:30
Re: testul - by Katya Sokorov - 20 Jan 2009, 21:02
|