Intalnire la miezul noptii
|
11 Jan 2009, 23:49
|||
|
|||
Hermione citea acea carte plictisitoare.De obicei nimerea cartile cele mai bune,dar de data aceast nu nimeri.
Auzi vocea uei fete cunoscute ei.Isi ridica privirea si observa ca era Bella.Fata se aseza langa Mary. "Aaa..buna,Bella!Ce ma faci?"intreba Hermione vesela. "Ma enervez cu Madame Prince!"spuse Bella in soapta. Fetele chicotira,dar se oprira cand Madame Prince le facu semn sa taca. Deodata Hermione se ridica,ceea ce atrasera privirile celorlalte fete. "Pleci?"intreba Danyela. "Nu..Ma duc sa imi iau alta carte.Asta este plictisitoare."raspune fata. Apoi pleca,indreptandu-se spre raftul de langa sectorul interzis.Incepu sa plimbea de-a lungul raftului,dar cu privirea la portile ferecate ale Sectorului.Deodata in mintea ei rasuna o voce: 'Sunt aici...In Sectorul Interzis...sunt cartea de care ai nevoie...cartea despre familiile tuturor vrajitorilor...vino si afla adevarul...' Hermione se uita in spate.Credea ca era vreo fata ascunsa incercand sa ii faca vreo farsa,dar nu era nimeni. 'Hmmm...ciudat!'isi spuse fata. Hermione ignora acea voce si se intoarse catre raft.Gasi o carte groasa,aparent noua numita 'Cartea Minciunilor'. 'Interesant titlu.'isi spuse Hermione in gand. Dadu sa se intoarca,dar nu reusi decat pe jumatate.Privirea ii cazu pe o carte alba,stralucitoare,noua din...Sectorul Interzis. Fata se intoarse alba ca varul,la fete.Se aseza si incepu sa la explica ceea ce vazuse si auzise. "Ce ciudat!"facu Alina,spargand tacerea mormantala care le invalui pe fete. "Ar trebui sa venim diseara,sa vedem ce este..."propuse Hermione. "Stiu si eu..."incepu Danyela. "Nu te obliga nimeni.."spuse Mary putin aspra."Hermione eu intru." Acelasi lucru il facura si celelalte doua fete.Danyela se hotara sa accepte si ea. "Deci ne vedem diseara la ora 12."spuse Hermione. Apoi fata se apuca de citit. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
intalnire de studiu | paffy camy | 2 | 1,181 |
27 Jul 2010, 14:12 Last Post: Luna Slytherin |