Intalnire la miezul noptii
|
12 Jan 2009, 22:17
|||
|
|||
Hermione statea si se uita la acea usa care acum era deshisa.Parea imposibil deoarece Madame Pince incuiase usa chiar sub nasul fetelor.Incepu sa tremure.
Auzi 'incurajarea' Bellei si i se facu si mai frica. "Doar nu credeti ca...sunt fantome...sau mai stiu eu..."incepu Hermione. "Draga mea,fantomele sunt ceva obisnuit pe aici nu crezi?"ii spuse entuziasmata Alina. "Asa este..."o aproba Bella. In ciuda acestui detalia insemnat,Hermione nu se calma.Excluse din mine posibilitatea fantomelor,dar atunci ce putea deschide astfel usa?Sa fi fost cartea?In mintea Hermionei aparu pentru o secunda ideea cum ca Cel-Ce-Nu-Trebuie-Numit ar fi deschis usa si ca acum le astepta in spatele vreunui raft pentru a le omora,dar aceasta idee disparu printre celelalte. Motorasele Hermionei mergeau la maxim. Fu impinsa de catre celelalte fete sa intre in biblioteca,dar picioarele ei se miscau cu greu. "Stati...daca vom pati ceva?"spopti Hermione. "Hei a fost ideea ta!Nu ar trebui sa iti fie frica."incepu Alina. Fetele incepura sa inainteze cand deodata auzira un sunet provocat de o carte care a atins pamantul.Hermione icni,dar Bella ii puse mana la gura.Toate fetele incremenira,iar sangele le inghetasera in vene. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
intalnire de studiu | paffy camy | 2 | 1,181 |
27 Jul 2010, 14:12 Last Post: Luna Slytherin |