Intalnire la miezul noptii
|
12 Jan 2009, 22:55
|||
|
|||
[b]Fetele intrara in biblioteca...incet...si deodata usa se inchise in urma lor cu acelasi scartait ca si cel pe care il facuse la inceput....
"Ah....! Care-i desteptul care mi-a dat cu usa in cap?" "Alina nu mai e nimeni inn afara de noi aici..nu avea cine sa te loveasca cu usa..."spuse Bella... "Atunci ai fost tu...nu uit ca est un mic Peeves...." "Fetelor incetati..liniste umpik se aude ceva..." BUMM!!! "Ce a fost asta?"intreba Hermione putin speriata... "Daca stam aici nu o sa aflam niciodata..." "Ai dreptate Alina,hai sa mergem..voi veniti?"le intreba Mary pe fete "Eu vin ..adica nu mam trezit la ora asta doar ca sa stau aici..si sa vorbesc..." "MmmBine vin si eu ca a fost ideea mea...da o iau si pe danyela ca daca ne ataca cineva sa o punem pe ea in fata..."spuse Hermione afisand un mic zambet..pe fata.. "Cine ar putea sa ne atace?Suntem intr-o biblioteca nu intr-un cimitir..." "Dar totusi...." ![]() *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel....... *Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
intalnire de studiu | paffy camy | 2 | 1,179 |
27 Jul 2010, 14:12 Last Post: Luna Slytherin |