The Chronicles of The Dresden Sisters
|
14 Jan 2009, 15:46
|||
|
|||
Well, am citit si eu.
M-au cam enervat cateva exprimari gen: Quote:popasuri pentru pipiInteleg eu ca ai vrut sa fii directa, dar cred ca puteai sa folosesti doar "popasuri pentru anumite nevoi", sau poate chiar deloc. Nu este ceva atat de important in compunere. O gramada de alte detalii fara sens le-ai folosit cu rostul de a plictisi cititorul, sau de altceva? Orice ai fi vrut tu, pe mine nu m-ai facut decat sa ma plictisesc. In al doilea rand, compunerea este inspirata, fara nici cea mai mica indoiala, din "Fenomene stranii", de pe Discovery. O familie se muta dintr-o metropola aglomerata intr-un loc retras, preferabil padure sau munte, intr-o casa veche si incep sa apara diferite chestii inexplicabile. E drept ca inca nu au aparut si la tine in compunere, dar banuiesc ca urmeaza. Despre stilul tau de a scrie... Sau mai bine... care stil? Tu pur si simplu scri. Nu mi-au inspirat absolut nimic cele citite... imaginile create sunt atat de banale si fara sens... Dupa parerea mea, ceea ce face o compunere sau creatie in scris in general speciala este transpunerea trairilor si a sentimentelor personajelor in scris. Ceea ce la tine nu vad deloc. La tine e ceva gen: "se intampla. si ce?" Mie una nu imi prea place... sa vedem cum evolezi. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|