Boys and girls, fire and water. Girls and girls, DISASTER!
14 Jan 2009, 23:25
Personaje:

Bella:
[Image: abber.jpg]
Cea mai buna prietena a lui Judith; este caracterizata de ceilalti ca fiind energica, copilaroasa, si alte lucruri ce li se atribuie adolescentilor. Este in anul 2 de liceu, si doreste sa devina psiholog.
Are un stil aparte, facand sa para putin ciudata in ochii colegilor ei.
Este poreclita "Maimutica".

Judi(prescurtare de la numele Judith):
[Image: 2i71g6a.jpg]
O fata normala, ce doreste sa devina un renumit medic veterinar.
Este colega Bellei de banca, si recunoaste oricand si oriunde ca mai bine se intelege cu baietii, decat cu colegele ei pline de aere.
Uraste matematica, si alte materii asemanatoare(norocul ei ca o are numai patru ore pe saptamana!).

Cindy:
[Image: 2ij3hjb.jpg]
"Oricine, dar numai ea nu!"ar spune Judi. Pare o fata de treaba, draguta, insa sub acest chip ca de 'inger' se ascunde un suflet egoist, plin de rautate si invidie. Judi stie asta,caci in clasele gimnaziale fusesera prietene. Greu de crezut, nu-i asa?
Ea este sefa micii ei gasti de fete, si provoaca necazuri tuturor care ii sta in cale.

Rebecca:
[Image: 2afg7xg.jpg]
Hm, daca ar trebui sa o caracterizam pe Rebecca, am incepe cam asa: este indrazneata(foarte!!!), fitoasa, crede ca totul i se cuvine...Bine! Cred ca v-ati prins. Una dintre prietenele lui Cindy, si una dintre nesuferitele liceului.

Ruth:
[Image: sl1r3n.jpg]
La fel ca si Rebecca, intr-o anumita masura! Ruth era prietena(si inca mai este)Bellei, insa nu vrea sa spuna acest lucru in gura mare. Judi nu stie nimic, crezand despre ea ca este doar o fata 'bogata cu fumuri'.
Nu o suporta pe Rebecca, insa nu lasa sa se vada acest mic amandunt, mai ales cand este Cindy prin preajma.

Cam atat cu personajele. Scriu maine prima parte, in seara asta nu am timp.Happywide

[Image: nf1dep.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Boys and girls, fire and water. Girls and girls, DISASTER! - by Iseult Cromwell - 14 Jan 2009, 23:25