Apus de soare
15 Jan 2009, 22:29
Soarele apunea incet iar nunante de oranj si violaceu deschis inundau cerul.
Langa lacul ce se intindea pana la linia orizontului,dupa care soarele se ascundea,Anna statea rezemata de trunchiul salciei mari,a carei crengi lungi intrau pana in adancul apei.
Anna bolborosea lectia la ierbologie,cand deodata Ada veni la ea
"Fata >Happywide< azi e o zi mare!!!"
"Ti-ai schimbat ciorapii?"Spuse Anna apoi fetele incepura sa rada
"da..de unde stiai?Finna glumeam..nu..azi este o zi mare deoarece m-am intalnit cu Chole care mi-a zis ca Filch si-a rupt mana stanga deoarece a incercat sa o ajute pe Hermione sa ia o bufnita din hambar" Spuse Ada zambind
"Trebuie sa sarbatorim cumva"Spuse Anna razand numai la gandul cum ca Filch s-ar fi urcat pe o scara imensa doar pentru a da o bufnita jos de pe unul din suporturile de pe tavan.
"Da...am eu o punga cu bomboane"Spuse Ada si scoase din buzunarul interior al robei o punga de culoare roz.O servi pe Anna cu cateva caramele cu gust de capsune apoi observa ca ii cazuse in iarba ceva.
Anna se repezi in iarba si o lua inaintea Adei.Era un biletel mototolit in care scria "Nici nu stii ce fiori ma trec cand te vad,cum inima mea bate mai tare,ca in melodia de la Metallica,the unforgiven III.As vrea sa-ti spun in fata ceea ce simt..dar emotiile ma cuprind de fiecare data.Cu drag,Radu"
Anna incepu sa rada de rasuna intregul domeniu iar Ada ii insfaca biletul din mana punandu-l la loc in buzunar apoi inrosindu-se putin [si sigur nu era de la violaceul cerului]

[Image: Harry-Potter-7-GIF.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Apus de soare - by Anna McNair - 15 Jan 2009, 22:29
Re: Apus de soare - by Ada McNair - 15 Jan 2009, 22:41
Re: Apus de soare - by Anna McNair - 15 Jan 2009, 23:09