Apus de soare
|
15 Jan 2009, 22:41
|||
|
|||
"Ce? Nuuu!! " facu Ada care incepu sa fluiere si incerca sa schimbe subiectul.
" Nici sa nu incerci sa faci asta!!! " spuse Anna care inca radea de fata speriata a Adei. " Mai! Nu este a mea! Radu mi-a zis sa ti-o dau tie, si am crezut ca nu este momentul potrivit. Dar daca tot ai gasit-o , este a ta. Tine-o si puneti-o in rama!! Facu Ada, si dintr-o data scoase o rama mare din aur . " Nu wai!! E doar tubul din pipi care l-am facut dupa masa de pranz cand vezica mea era plina de supa de oaie." Aaa.. scuze... Asa.. dupa cum spuneam, Ada facuse o rama dintr-un tub cu pipi pe care i-l dadu Annei. Anna nu se putea stapani si incepu sa planga. " O Adaaa.. " " Stiam ca o sa-ti placa ... eram sigura ca este cadoul perfect.. " " Nu Ada.. nu asta! " " Aa.. stiam ca esti fericita ca Radu ti-a trimis biletul" " Nu waa!! Nu Asta!!: " Nu-mi spune? Vrei sa bei compozitia tabloului? " " Nu!!! A murit bunicul Bubble ceea ce mi-a adus aminte de faptul ca nu mi-am schimbat chilotii ceea ce mi-a adus aminte de pizza lui Berny de pe covor si mi-a adus aminter... de ![]() ![]() iar Ada cu Anna au inceput sa planga.. si sa se consoleze una pe alta. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Apus de soare - by Anna McNair - 15 Jan 2009, 22:29
Re: Apus de soare - by Ada McNair - 15 Jan 2009, 22:41
Re: Apus de soare - by Anna McNair - 15 Jan 2009, 23:09
|