Boys and girls, fire and water. Girls and girls, DISASTER!
|
15 Jan 2009, 22:45
|||
|
|||
Bun, deci astazi pun prima parte. Si multumesc pentru aprecieri, Alicia!
![]() ![]() Capitolul 1
Ma intrebam adesea daca merita sau nu sa mai stau la acea scoala. Nu aveam multi prieteni, iubiti nici atat iar profii...eh, profii! Ce poti sa le ceri? Ah, scuza-ma, draga cititorule, daca nu m-am prezentat:numele meu este Judi si sunt cea mai ghinionista fata din lume! Si, in caz ca nu te-ai prins, tocmai vorbeam de colegii mei, dragii mei colegi... Ah, uite-o si pe Bella, prietena mea! Nu ti-am spus de ea? Pacat...Pot sa spun in doua-trei cuvinte ca este cea mai tare adolescenta din lume! Nu-si bate capul cu invatatul, cu baietii, s.a. -Hei, Maimuta!striga cineva, din hol. Erau numai C.M.N.F.D.L.(Cele Mai Nesuferite Fete Din Lume)adica mai precis:Cindy, Rebecca si aia ciudata...Ruth, parca! Atatea fumuri si fite pe ele... -Nu le baga in seama!ii zic, observand ca coleguta avea sa se enerveze din clipa in clipa. Bella imi zambii, preferand insa sa nu zica nimic. -Ce ora avem?intreba aceasta, intr-un sfarsit. -Chimie. Ti-ai invatat? Iubeam chimia! Eh, nu din cauza teoriilor si a altor lucruri la fel de neinsemnate, ci pentru ca puteam face experimente! Nu cine stie ce, insa aveam intotdeauna impresia ca puteam face sa arda caietele, impreuna cu manualele. Vise, vise... -Nuu...imi raspunse Bella, punandu-si capul pe banca, lasandu-si parul balai sa-i acopere fata imbujorata. Punand mana pe spatele ei am incercat sa o compatimesc, ceva, insa nu am avut destul timp la dispozitie, caci o voce rautacioasa se auzii din spatele meu: -Ce faci Maimutica Galbena? O lasi pe asta sa te imbuneze? Proasta idee! Si zicand astea, Rebecca ii lua penarul, il deschise si il arunca in capatul celalalt al clasei. Simteam cum sangele mi se ridica la creier, insa am preferat sa nu o bag in seama. Dar binenteles ca Bella riposta: -MAI LASA-MA IN PACE, STEWARD! NU ESTI DECAT O... Bella vru sa-i dea o palma. Insa Rebecca fusese mai rapida. Ii lua o bucata de par, tragand de el. Vrand sa o ajut, am aruncat cu creta in 'Miss Perfectiune'. In acel moment Bella scapa de stransoare, si se duse dupa penarul ei, plangand in hohote. Acum intelegeti de ce vroiam sa plec? Nu mai suportam! Nu mai vroiam sa vad acelasi scenariu cinci zile pe saptamana! Deodata am simtit maini pe la spatele meu, facandu-ma sa privesc inapoi. Apoi o durere insuportabila. Din cauza socului nu am reusit sa-mi mentin echilibrul, cazand jos, cu buza umflata si obrazul drept inrosit. Era doar Cindy care ne privea pe amandoua cu ura. Mai aveam doi ani jumatate de trait cu ele trei. Groaznic de mult! Macar aveam baieti pe care ma puteam baza intotdeauna. -Hei, lasa-ma sa te ajut!striga Denis, apropiindu-se de mine. O privii pe Cindy cu scarba si se apleca sa ma ridice si sa ma aseze pe scaun. -Vreau sa plec de aici!i-am soptit acestuia la ureche. Vreau sa scap! Denis se intoarse spre mine si ma privii drept in ochii mei verzi, ca smaraldul: -Crezi ca vei gasii pe altcineva mai bun ca ele? -Oricine este mai buna decat ele! Chiar si Recca! Suna clopotelul, vestind o noua ora de Chimie, iar eu ma gandeam numai la faptul ca ori pleaca ele, ori eu. Nu-mi va pasa ce voi lasa in urma, voi rezista intr-o anumita masura! -Buna ziua, elevi!spuse profesoara, intrand in clasa la fel ca de obicei. Cam atat prima parte. Stiu! Borring si scurt! Dar este doar inceputul! Sunt de-abia la introducere!:-P ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|