Thread Closed 
Misterul dintre paginile aurii
15 Jan 2009, 23:30
OOC: hei..dar ai zis ca numai un baiat era acolo lol...eh deci sa zicem ca era doar unul..bai si eu povesteam asa te lalait treaba si cik tu "si au intrat si au vazut o carte" =))...

BIC: "Hei tu..nu pune mana pe cartea aia..."Spuse baiatul si iesi din umbra..era chiar Mich,un baiat sumbru care isi petrecea vremea...stand pe intuneric.
"Ah..buna Mich..n-am vrut sa te deranjam.."Spuse Ada si zambi fortat dar Mich nu avea nici o expresie pe fata
"Ce faceti aici?"Intreba Mich pe acelasi ton glacial de mai devreme
"Pai...am venit sa...scapam de aglomeratia si agitatia din bibleoteca..ne place sectorul interzis...e mai...plin de mister"Spuse Anna incercand sa intre in voia baiatului caci parea destul de periculos
"Fie dar va trebui sa acceptati ca sunt si eu aici..duceti-va si luati ce carti va intereseaza...eu voi fi la raftul din spate..."Spuse Mich apoi se indeparta
Ada se intoarse repede spre Anna si facu o fata gen ":-s" iar Anna se arata si ea speriata de asemenea.
Fetele mersera in partea opusa lui Mich iar Anna scoase din ghiozdan o candela mare pe care o avea acolo in caz de orice.Mersera fetele cateva minute in sir printre rafturile prafuite apoi se auzi un stranutat rasunator.Mich fusese acela.Anna si Ada strigasera usor "Sanatate!" dar Mich se spuse in schimb "SHHHH!".Fetele se oprira langa un raft,se asezara jos si incepura sa caute carti interesante.
Ada dadu peste una care se numea "Bivoli de Apa-Ucigasii tuturor" pe care se decise sa o puna la loc imediat ce vazu "magie neagra"scris undeva in josul copertii.
"Ati gasit ceva?"Intreba Mich din spatele fetelor ceea ce le facu sa tresara
"Ah...pai..nu chiar..."Se eschiva Ada
"Stiu eu...o carte destul de interesanta.."Spuse Mich
"Despre ce e vorba in ea?"Spuse Anna repede inainte ca Mich sa-i insface candela din mana
"Daca ti-as spune...de ce ai mai citi cartea?"Raspunse Mich apoi ii lua candela si le conduse catre un raft din coltul incaperii imense.
Mich scoase o carte de pe raft.Era groasa,invelita intr-o coperta neagra si lucioasa iar pe ea scria mare cu alb "Viitor in Prezent".Parea destul de sumbra chiar si dupa coperta..nu avea autor nu avea sigla..era pur si simplu o carte.
"Pare super tare..."Spuse Ada si ii lua cartea lui Mich idin mana
"Sper sa va placa..am lecturat-o acum vreo..cateva luni"Spuse Mich dar Anna si Ada isi dadura seama ca minte...
"Serios?"Intreba Ada suspicioasa
"Nu ma crezi?Stiu sectorul interzis ca pe propria palma!Daca nu-ti convine iesi imediat afara si nu mai spune nimanui ce ai vazut sau o sa arunc blestemul Crucio pe tine imediat!"Spuse Mich de-a dreptul enervat.
Fetele plecara imdeiat din sectorul interzis iar Mich fu bucuros sa inchida poarta metalica dupa ele.Urmau sa revina....dar el nu stia asta desigur.A doua zi seara...

[Image: Harry-Potter-7-GIF.gif]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: Misterul dintre paginile aurii - by Anna McNair - 15 Jan 2009, 23:30

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Misterul de dincolo de portile negre Eliza G. Blest 13 2,422 11 Dec 2011, 15:52
Last Post: Claire Afere