The Chronicles of The Dresden Sisters
|
15 Jan 2009, 23:41
|||
|
|||
Exista doua genuri de creatii epice, din perspectiva mea:
Cele descrise de Black Rose, cu sentimente si toate alea, un fel de 'Memorii' [cum, fara sa vreau neaparat, fac eu cel mai des compunerile] si cele care sunt atat de reale, naturale, care descriu viata de zi cu zi [you know, in ultima perioada ma omor dupa creatiile de genul asta. ] . Bine. Cred totusi ca, atunci cand povestesti la persoana I, este practic imposibil sa nu transmiti ideile, amintirile, gandurile, sentimentele tale. Ma rog, crezi ca e imposibil pana intalnesti compunerile colegilor mei [de genu' : Eu cu verisoul meu am intrat in masina. M'am uitat pe geam. Frunzele colorate dansau. Telefonul suna. "Buna!" "Buna! Ce faci?" "Bine, tu?" "Bine! Mergem in parc?" ], dar asta e alta poveste. Lumea descrisa de Hailey este reala [ma rog, daca apar fantomitze - =P~ - este mai SF, dar vreau sa zic, stilul de a scrie] Mi se pare atat de evidenta frumusetea acestui fic, incat nu cred ca e necesar sa comentez criticile. Doar ca: Nu iti place stilul, nu esti obligat sa citesti. Nu sunt greseli gramaticale [ma rog, sunt prea fericita ca s'a pus capitolul pentru a mai observa ceva=)], ideea este geniala.. Si asta "popasuri pentru pipi" mi se pare necesara. In viata reala, mergi mult drum cu masina, fara a avea nevoie la baie? Si expresia e des folosita [in realitate, desigur] . Cum ai putea scrie altfel un jurnal? Apoi, tocmai firea personajului principal, care pare ca are ca motto "So what?" este... malefic de mirifica=] Evolutie mai mare [deci m'am exprimat extraordinar..] nu cred ca exista [deci profa de romana m'ar sinucide.. dar pricepeti ce vreau sa spun:-s] , adica mna, povestea e prea tare =] Ca sa rezum toate chestiile care le'am flecarit mai devreme, pot spune: "I WANT THE NEXT ![]() ![]() Acum chiar am terminat cu trancanitul. Si ma apuc sa recitesc ficul pana aici ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|