Intalnire la miezul noptii
|
15 Jan 2009, 23:54
|||
|
|||
...un lichid stralucitor pe podea care se intindea pana in locul unde cazu cartea atunci cand o lua Hermione...
"Si asta ti se pare tot normal?" "Ah probabil o fi scapat cineva o portiune pe jos si sa murdarit ce mare chestie?" "Da si s-a intins fix pana in locul unde am gasit eu cartea nu?Si are fix culoarea argintie ca si lichidul dintr-un pensiv nu?.." "Posibil cine stie ce portiune esuata o mai fi si asta..." "Alina scuze ca ma amestec dar Hermione are dreptate e prea multa coincidenta,si in plus Madame Pince e asa de atenta cu cartiele ei incat nu cred ca e posibil sa se murdareasca pe undeva.." "Mda ..cum ziceti voi..dar eu zic ca tot o simpla coincidenta e.." "Si daca sunt amintirile cuiva care a fost omorat aici?" "Hermione exagerezi...cine ar putea fi omorat fara a lasa nici macar o picatura de sange...si sa lese o dara de amintiri..e ridicaol.." "Sau daca ..sunt amintirile cartii.."spuse Mary foarte ganditoare.. "Cartile nu au amintiri Mary...asa ca coboara cu picioarele pe Terra....nu mai inventati povesti e doar..."fata nu mai apuca sa isi termine fraza ca .... ![]() *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel....... *Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
intalnire de studiu | paffy camy | 2 | 1,179 |
27 Jul 2010, 14:12 Last Post: Luna Slytherin |