Camera celor ce nu se mai afla printre cei vii
|
16 Jan 2009, 20:15
|||
|
|||
Tocmai am sosit la Hogwarts. Dupa ce mi-am lasat bagajul in camera mea curioasa incep sa strabat caminul in lung si in lat, sa fac cunostina cu coridoarele si camerele caminului. Aveam asupra mea doar 3 lucruri: bagheta magica, tabela e spiritism si un pahar. Auzisem de la matusile mele de existenta unei camere a fantomelor. Gandul meu era la parinti. Vroiam sa le dau vestea cea buna. Ca am rusit la Hogwarts. Ar fi un motiv de bucurie pentru pariti, eu fiind prima zana care a fost admisa la Hogwarts. Ca o zana sa reuseasca la Hogwarts era la fel de putin probabil ca reusita incuiatilor la Oxford.
Tot strabatand coridoarele si deschizand usa dupa usa, nimeresc intr-o camera cu tavanul mai inalt, peretii zugraviti intr-o culoare rosu spre grena, geamurile acoperite cu perdele groase, nelasand lumina sa intre, dand un aer de obscur. In camera erau mai multe mese si fotolii. Mi-am dat seama ca aceasta era camera fantomelor. Cand intru in camera vad doar 4 fete si cateva fantome si o zarva mare. Scutez cu privirea toate fantomele din camera, nu ccunosc pe nici una dintre ele. Inaintez linistita catre o masa ce se afla intr-un colt al camerei. Ma asez pe fotoliu, asez pe masa tabela de spiritism si paharul. Incep cateva incantatii. In scurt timp isi facu aparitia in camera o silueta care incet incet se materializa intro zana blonda cu ochi albastri si aripi de culoare predomionanta rosu si roz. Era mama. -Buna, mama! Am fost admisa la Hogwarts. -Ma bucur si sunt mandra de tine. -Tata ce mai face? -Tatal tau e plecat cu cele 2 surori ale tale la casa de aici a bunicilor. -Mama, ceva noutati de pe taramul celalat? ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
La miezul noptii in camera fantomelor | Katherine Andrews | 1 | 1,405 |
01 Sep 2010, 12:16 Last Post: Jenny Spring |
|
Petrecere in camera mortilor | Guest | 4 | 1,859 |
27 Aug 2010, 01:37 Last Post: Scarlett Soul |
|
~ Petrecerea printre fantome ~ | Katya Sokorov | 3 | 1,768 |