scrisoare catre matusi
|
17 Jan 2009, 13:32
|||
|
|||
Astazi a fost o zi mohorata. A plouat toata ziua si a batut un vant rece. Acum s-a lasat si sera. Cu matusile nu am mai schimbat nici o vorba de cand am plecat din oras. Cred ca e timpul sa le trimit o scrisoare
Gandeam eu. Asa ca m-am pus sa scriu o scrisoare catre dragele mele matusi. Scrisoarea suna cam astfel: Draga matusa Selene si Draga matusa Josephine, Am ajuns cu bine la Hogwarts. Am fost repartizata la cercetasi. Astazi vremea aici a fost un pic mohorata asa ca m-am plimbat prin camin sa fac cunostinta cu coridoarele si camerele. M-am inscris la biblioteca si la cursul de Transfigurare. Abia astept sa inceapa noul an scolar. Sper sa fac cunostinta cat mai repede cu noii colegi si sa imi fac prieteni noi. Cu drag, nepoata voastra, Sanara Apoi am mers in hambarul bufnitelor, am luat una din bufnite si ma sui cu ea in turnul bufnitelor, unde ii leg scrisoarea de picior si dupa ce ii spun destinatia, o eliberez. Cobor din turnul bufnitelor, si in drum spre camera mea vad pe cineva care vine spre mine. Oare o fi elev ca si mine, sau sa fie profesor? De la ce casa sa fie? gandeam eu. M-am apropiat si de acel cineva insa fiind noapte nu disting prea bine daca e baiat sau fata. -Buna! Eu sunt Sanara, sunt de la cercetasi. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
scrisoare catre matusi - by Sharma Sanara - 17 Jan 2009, 13:32
Re: scrisoare catre matusi - by Letitia Levitski - 21 Apr 2009, 12:56
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O scrisoare buclucasa | Anaella L. Hathway | 18 | 3,960 |
11 Apr 2011, 21:56 Last Post: Anaella L. Hathway |
|