Intalnire la miezul noptii
|
17 Jan 2009, 17:09
|||
|
|||
"Aron,esti sau ai fost,fata sau baiat?"intreba calma Hermione.
Frica ii trecuse descoperind cine se plimba la 12 noaptea in biblioteca,dar totusi era putin nelinistita. "Sunt baiat.Dupa nume...." "Aron poate fi si nume de fata.Cam rar intalnit,dar se poate."spuse Mary venind in ajutor Hermionei care ramasese fara vorbe. "Tu esti vocea din mintea mea.Tu mi-ai spus ca esti cartea Tuturor Vrajitoriilor.M-ai spus ca daca vreau sa aflu adevarul despre familia mea sa vin la tine.Ce as mai putea afla despre familia mea?Stiu totul."spuse Hermione. "Tu doar crezi ca stii totul.Dar ai dreptate,stii totul,doar este familia ta.Nu e ca si cum ai fi fost adoptata sau asa ceva....Ups!" Hermione ramasese fara suflere.Vestea o trasni mai rau decat insusi trasnetul.Deveni alba ca varul si incepu sa tremure.O lacrima ii cazu pe obraz. "Am fost adoptata?"intreba Hermione pentru a se asigura. "Nu il asculta Hermione.Am vazut arborele genealogic al familiei McGonagall intr-o carte si am vazut toti urmasii de sange.Tu erai printre ei."spuse Mary. "Asta pentru ca parintii tai doreau sa ascunda orice urma.Bunica ta nu a fost de acord cu asta,iar in ziua cand parintii tai au semnat contractul de adoptie bunica ta a jurat sa te urasca toata viata.Niciodata nu s-a gandit ca vei fi asa de desteapta si ca o vei considera un model pentru tine.Cu toate acestea ea nu stie cat de mult o iubesti.Urmasii de sange ai profesoarei McGonagall sunt Ginny Mc. si Mathew,fratele tau."spuse Aron cu o raceala in glas. "Asculta Aron!Oi fi tu bun dar eu nu accept ca cineva sa imi vorbeasca familia de rau.Daca mai spui vreodata ca am fost adoptata te dizolv!"il ameninta Hermione. Stia ca are legaturi de sange cu familia din care provenea.Insusi bunica ei i-a spus ca familia McGonagall este pura si ca nimeni nu a fost adoptat sau nimeni nu a avut vreun Non. "I-a hai sa vedem cum ma dizolvi!"spuse Aron enervand-o pe Hermione. Fata tocmai se pregatea sa spuna un blestem cand: "OPRITI-VA ACUM!" Mary se enerva la culme si le spusese tuturor sa se opreasca.Acestia ramasesera stana de piatra deoarece credeau ca au fost prinsi de cineva. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
intalnire de studiu | paffy camy | 2 | 1,179 |
27 Jul 2010, 14:12 Last Post: Luna Slytherin |