The Chronicles of The Dresden Sisters
17 Jan 2009, 18:58
Deci.. deeciLove te pricepi asa de mult sa scrii
Acum astept cu nerabdare capitolul 2 =P~
Mi'am construit deja o imagine a personajelor:-> la cea principala.. coafura gen Alice din Twilight, parul.. negru [nu pot sa imi imaginez o coafura a la Alice + par blond =)] ochi negri.. si detalii pe care doar mintea mea le poate cunoaste [ma streseaza ca nu ma pot concentra prea bine asupra imaginii lui Ashton - p.s. great nameLove - din mintea mea] si Bri este geamana pierduta in lume si inca neregasita a Rosaliei, tot din Twilight =] ca sa nu mai spun kkceli neintelese pe aicea, vreau sa spun, Alice [stanga] si Rosalie [dreapta] din poza asta . Si femeia de vreo 30 de ani, sa zicem ca ii Bella [centru] =] mrg, pe vremea cand avea 17..

Hailey si Becca:-w e vina voastra ca m'am apucat sa ascult The Dresden Dolls =] logic, le ador Emilie Autumn si Hayley Williams erau preferatele mele, dar acum se mai inghesuie si formatia asta pe langa ele.. eh:-s unde's multi puterea creste=] si mai ales cand e vorba de muuulte capitole la povestea asta:->
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: The Chronicles of The Dresden Sisters - by Ginny Malfoy - 17 Jan 2009, 18:58