Sanara vs Lordul Smoala
|
18 Jan 2009, 11:12
|||
|
|||
Era o zi de Luni la Hogwartz. Pentru mine era prima zi de cursuri de cand venisem la Hogwartz. Ziua incepuse bine cu o ora de Transfigurare, la mijloc fusesera orele de Ierbologie si Aritmantie si ultimele 2 ore foarte plictisitoare, Studiul Incuiatilor la care stiam deja foarte multe, deoarece pana la varsta de 16 ani,datorita matusilor mele, traisem aproape de ei, cu traditiile si obiceiurile lor, fiecare zi printre ei facand-ma sa stiu mai multe despre ei. Si ultima ora fu Istoria magiei.
Dupa o asa zi care incepu bine insa se termina plictisitor, eu fiind eleva noua si fiind curioasa, dupa ce imi lasasem cartile in camera in spun in gand: "Ei, lasa ca temele le fac diseara, caci si asa seara nu am ce face" Imi iau cu mine doar bagheta magica si ies afara si merg catre Lac. Scurtez distanta, prin zbor si o data ajunsa acolo incep sa ma plimb prin imprejurimile lacului. Fiind noua la Hogwarts nu stiam exact ce pericole pot pandi. Habar nu aveam ca acel teritoriul apartine "Armatei Lordului Smoala" si nici nu stiam cine este "Lordul Smoala" In timp ce eu ma plimbam linistita, ori doar pentru ca i-am incalcat teritoriul, ori ca fiind "eleva diferita" de la Hogwarts, Lordul Smoala isi inchipuia ca as fi putut fi trimisa de catre ceilalti in Spionaj, eu avand un mic avantaj la zbor fata de ceilalti, fiind mult mai rapida decat maturile lor, isi trimise cativa soldati dupa mine. Eu ii vazusem insa habar nu aveam ca erau trimisi dupa mine. "Ce treaba sa aiba vreo armata cu mine?" " , "nu, nu poate sa aibe ceva ccu mine din moment ce eu sunt fata. Doar cu baietii", "Am facut ceva rau pe la Hogwarts, nu, nu am facut nimic rau, nu are cine si de ce sa trimita vreo armata dupa mine" "Poate ca sunt trimisi in vreo misiune in Padurea Interzisa" Ma plimbam prin imprejurimile Lacului, continuand sa ignor cei vreo 25 soldati. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Sanara vs Lordul Smoala - by Sharma Sanara - 18 Jan 2009, 11:12
Re: Sanara vs Lordul Smoala - by Ginny Malfoy - 18 Jan 2009, 16:20
Re: Sanara vs Lordul Smoala - by Sharma Sanara - 18 Jan 2009, 16:56
Re: Sanara vs Lordul Smoala - by Ginny Malfoy - 18 Jan 2009, 21:33
Re: Sanara vs Lordul Smoala - by Katya Sokorov - 23 Jan 2009, 19:15
Re: Sanara vs Lordul Smoala - by Sharma Sanara - 24 Jan 2009, 12:07
|