Cea mai periculoasa carte.
|
18 Jan 2009, 13:20
|||
|
|||
Obtinusem permisiunea si in aceasta zi de duminica de la domnul profesor Plesneala, de a intra in sectorul Interzis. Ii arata doamnei Pince peermisul de intrare in sectorul interzis, semnat de domnul Plesneala. Am inceput sa ma plimb printre rafturile acestui sector, si o carte cu copertile negre si foarte groasa imi atrasese atentia. O scot dintre celelate carti si observ ca pe coperta era desenat un craniu taiat cu 2 oase la fel ca insemnul dupa steagul piratilor sau la fel ca avertismentele dupa panourile de electricitate ale incuiatilor. Acest semn nu insemna decat un singur lucru. "Pericol de moarte"
Matusile imi spusese despre aceasta carte cum arata si ca e periculoasa. Insa nu mi-a spus ce taine poate contine. Deasemenea cartea era ferecata cu un lacat si nu oice lacat, ci unul fara lacas pentru cheie. Insemna un singur lucru. Lacatul era magic. Se deschide doar printr-o vraja pe semne ultracomplexa. Hmm, ce vraja oara sa folosesc caci inca nu am studiat vrajile ultracomplexe?. A da voi folosi vraja Extopen. Aceasta e singura vraja de deschidere pe care o stiu deoarece matusile o folosesc atat de des si pe orice usa incuiata. Dupoa ce rostesc vraja Extopen, lacatul se dadu la o parte si citesc. Spre deosebire de celelalte carti care contineau vraji, cartea era o lista cu nume si date. Vad lista cu numele incuiatilor si in partea dreapta niste date trecute pe doua coloane. prima coloana contine datele nasterilor iar a 2-a coloana. Stupoare! datele la care vor muri. Dau pagina si pe verso fiecarei pagini observ ca era trecut modul explicit in care urmeaza sa moara cei trecuti pe aversul paginii. Ma uit la cuprins si observ ca are 3 capitole: incuiati, vrajitori si fiinte magice. Deschid cartea la pag "Fiinte magice. Acolo era trecut din nou un cuprins. Si textul "Nimeni nu este nemuritor, chiar si nemurotorii. Ei sunt numiti asa deoarece au o viata mult mai lunga decat incuiatii" Dau la pagina unde scrie zane. Si apoi dau din nou paginile la litera S. Si stupoare imi gasesc si numele meu. Sharma Sanara 25 decembrie 1990 - 14 septembrie 3010 "Voi trai doar 1020 de ani". Am inchis cartea si am pus-o apoi la loc. Din acel moment ma cuprinse un stentiment ciudat si nu prea placut. "Era mai bine sa le fi ascultat pe matusi. Nu e chiar asa placut sa iti stii data cand vei muri. In timp ce cautam o alta carte, in spatele meu veni.... ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Cea mai periculoasa carte. - by Sharma Sanara - 18 Jan 2009, 13:20
Re: Cea mai periculoasa carte. - by Katya Sokorov - 18 Jan 2009, 15:25
Re: Cea mai periculoasa carte. - by Sharma Sanara - 18 Jan 2009, 23:11
Re: Cea mai periculoasa carte. - by Katya Sokorov - 20 Jan 2009, 20:48
Re: Cea mai periculoasa carte. - by Sharma Sanara - 20 Jan 2009, 21:24
Re: Cea mai periculoasa carte. - by Katya Sokorov - 20 Jan 2009, 22:19
Re: Cea mai periculoasa carte. - by Hermione McGonagall - 20 Jan 2009, 22:26
Re: Cea mai periculoasa carte. - by Katya Sokorov - 20 Jan 2009, 22:30