Sanara vs Lordul Smoala
|
18 Jan 2009, 16:56
|||
|
|||
OOC: Nu intentionez sa fiu dusman. Din contra, eu nu am citit despre el insa numele imi sun a personaj negativ. Iar personajul meu e pozitiv. Daca si personajul tau e pozitiv lucrurile in RPG se vor lamuri pe cale pasnica. 3
Uite ce scrie la descrierea Laculului. "Lacul de la Hogwarts este un loc grozav unde te poti relaxa dupa un test greu la Istoria magiei. Dar aveti grija! Aici se ascunde Maleficul Lord Smoala !" Asta m-a indus in eroare BIC: Cum armata se indrp[ta spre mine, si eu nu stiam nimic, reusisem sa ma sperii dar la vederea acelor soldati. -Am fa-fac-cut ceva rr-au? (ma balbai eu de frica) -Nu ai facut absolut nimic, insa Lordul Smoala vrea sa te vada. Si fara intrebari pana ajungem la el. Soldatii m-au luat pe sus si m-au dus pana pe malul Lacului. Din lac iesi un monstru de smoala care se uita catre mine si spuse: "Domnisoara, Sharma, presupun. -Ddd-da-da, eu sunt. Ce doresti cu mine? -Recunosc ca toata lumea care nu stie prea multe despre mine si in general cei noi care vin se tem de mine numai la auzirea numelui meu, sau de infatisarea mea. Numai ca eu nu sunt rau, nu vreau sa cuceresc nimic. Sunt un monstru mai mult lenes cu o nevasta foarte cicalitoare in anumite momente. De fapt ea m-a pus sa dau de urma ta. Cum eu sunt un monstru al lacului nu aveam altfel cum sa dau de tine. -Si pana la urma ce doresti? La insistentele sotiei mele m-am gandit sa organizez o petrecere in cinstea venirii tale la Hogwartz. Nevasta-mea a tot insistat, pentru ca tu esti prima zana care a reusit la Hogwartz si sa reueasca o zana la Hogwartz nu se intampla prea des. Eu eram pe ganduri. Nu ma asteptam la asa ceva din partea unui monstru. De fapt eu un singur lucru nu stiam. Faptul ca Domnul Smoala profita de ocazia venirii mele, de aceasta petrecere data in cinstea venirii mele, ca sa manance tone de Chipsuri si probabil daca se putea sa mai traga cate un ochi la filmelele lui preferate. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Sanara vs Lordul Smoala - by Sharma Sanara - 18 Jan 2009, 11:12
Re: Sanara vs Lordul Smoala - by Ginny Malfoy - 18 Jan 2009, 16:20
Re: Sanara vs Lordul Smoala - by Sharma Sanara - 18 Jan 2009, 16:56
Re: Sanara vs Lordul Smoala - by Ginny Malfoy - 18 Jan 2009, 21:33
Re: Sanara vs Lordul Smoala - by Katya Sokorov - 23 Jan 2009, 19:15
Re: Sanara vs Lordul Smoala - by Sharma Sanara - 24 Jan 2009, 12:07
|