Sanara vs Lordul Smoala
|
18 Jan 2009, 21:33
|||
|
|||
Ooc: nu'mi spune ca ai luat in serios faza cu "cine ii e dusman lui Smolly imi e dusman si mie" =]]
Pasnic? Pai, putem da o petrecere de impacare a Sanarei cu Ginny si servim biscuiti si jeleuri ![]() Si Lordul Smoala e malefic [-x nu la modul negativ, vreau sa zic, incearca sa para malefic, si sa scape de nevasta'sa, dar asta il face si mai cul. Adica, i se naruie planurile si chestii. Si el, normal, isi doreste sa cucereasca fatwci=]] le agatza cu nenumaratele sale carlige=]] Ma rog, o sa te prinzi tu cum sta treaba cu Smolly asta> ![]() Bic: Din departari, peste munti si vai, aproape de centrul pamantului, si mai departe, infruntand timpul si spatiul, ferecand portile magice ale Vanturilor [ bine, nici chiar asa] era ea. Malefica, unica, suprema ... GINNY !!!!! "PETRECEREEE? ![]() ![]() In 2 secunde, Ginny deja reusise sa manance toti biscuitii, cand o zari pe Sanara. " oo Sanara > ![]() Apoi il observa pe Lordul Smoala, care incerca sa fuga pe geam [de fapt parca erau langa lac ![]() "SMOLLY! Nu ti'am zis ca nu ai voie sa te joci cu soldatii Lordului Usturoi?" DAr Smolly nu avu timp nici sa gandeasca [ de fapt nici nu cred ca poate gandi] ca cerul fu strabatut de un fulger mistic. Mna, de fapt, era o chestie facuta in Photoshop, umbla Dumbledore la calculatorul lui Filch. Fulgerul grai : " Acu .." [normal, nu poate spune mai multe, ca dispare dupa o secunda] Lumea astepta cu ficatul la gura [se servea tocanita din ficatei]. Deodata, fulgerul reaparu, si vocea se reauzi, inspaimantatoare: " m, murit..." Si fulgerul disparu. Un batran intelept din ceata Lordului Usturoi grai, cu intelepciune: "Of, nu gasesc popcornul:-<" Si fulgerul reaparu pentru mai mult timp. "DOAMNE , stiam eu ca nu trebuia sa vorbesc atata cu Leana, nu mai am minute gratuite:-w ma rog, muritorilor, ascultati, pana nu pica iar reteaua. Va dau aceasta sabie mirifica, splendida, sa o pastrati si sa o ingrijiti! Sanara si Ginevra, un pas in fata!" Ginny, inca tremurand din cauza emotiei [nu, nu ca va urma sa pastreze o sabie veche de 285759 ani, cu puteri nebanuite.. tocmai isi amintise ca nu mai era randul ei sa schimbe carligele Lordului Smoala] inainta, alaturi de Sanara. Glasul continua, in timp ce un punct luminos [si roz cu stelutze] cobora pe cer: "Luati Sabia Straveche si unica in lume!!" [ de fapt se vindea in Hogsmeade cu un euro] "Paziti'o!" Si fulgerul disparu, lasand in urma fum [trasese un vant.. nu se abtinuse si luase o bucata din tocanita aia din ficatei] Punctul luminos se indrepta spre cele doua fete, care ramasesera cu gura deschisa. Ginny inchise gura, apoi o deschise la loc. Dorea sa spuna ceva, si un gand inteligent ii aparu in minte. "Acum, avem puteri de Powerpuff Girls ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Sanara vs Lordul Smoala - by Sharma Sanara - 18 Jan 2009, 11:12
Re: Sanara vs Lordul Smoala - by Ginny Malfoy - 18 Jan 2009, 16:20
Re: Sanara vs Lordul Smoala - by Sharma Sanara - 18 Jan 2009, 16:56
Re: Sanara vs Lordul Smoala - by Ginny Malfoy - 18 Jan 2009, 21:33
Re: Sanara vs Lordul Smoala - by Katya Sokorov - 23 Jan 2009, 19:15
Re: Sanara vs Lordul Smoala - by Sharma Sanara - 24 Jan 2009, 12:07
|