Sanara vs Lordul Smoala
18 Jan 2009, 21:33
Ooc: nu'mi spune ca ai luat in serios faza cu "cine ii e dusman lui Smolly imi e dusman si mie" =]]
Pasnic?
Pai, putem da o petrecere de impacare a Sanarei cu Ginny si servim biscuiti si jeleuriLove si masti de oxigen.. apetitul meu de bivol:-s
Si Lordul Smoala e malefic [-x nu la modul negativ, vreau sa zic, incearca sa para malefic, si sa scape de nevasta'sa, dar asta il face si mai cul. Adica, i se naruie planurile si chestii. Si el, normal, isi doreste sa cucereasca fatwci=]] le agatza cu nenumaratele sale carlige=]]
Ma rog, o sa te prinzi tu cum sta treaba cu Smolly asta>Happywide<

Bic:
Din departari, peste munti si vai, aproape de centrul pamantului, si mai departe, infruntand timpul si spatiul, ferecand portile magice ale Vanturilor [ bine, nici chiar asa] era ea. Malefica, unica, suprema ... GINNY !!!!!
"PETRECEREEE? LoveLove" rasuna castelul HOgwarts.
In 2 secunde, Ginny deja reusise sa manance toti biscuitii, cand o zari pe Sanara.
" oo Sanara >Happywide<" zise ea fericita, imbratisand'o [desigur, zana isi dadea sufletul] pe cercetasa.
Apoi il observa pe Lordul Smoala, care incerca sa fuga pe geam [de fapt parca erau langa lacThinking?]
"SMOLLY! Nu ti'am zis ca nu ai voie sa te joci cu soldatii Lordului Usturoi?"
DAr Smolly nu avu timp nici sa gandeasca [ de fapt nici nu cred ca poate gandi] ca cerul fu strabatut de un fulger mistic. Mna, de fapt, era o chestie facuta in Photoshop, umbla Dumbledore la calculatorul lui Filch. Fulgerul grai :
" Acu .." [normal, nu poate spune mai multe, ca dispare dupa o secunda]
Lumea astepta cu ficatul la gura [se servea tocanita din ficatei].
Deodata, fulgerul reaparu, si vocea se reauzi, inspaimantatoare:
" m, murit..."
Si fulgerul disparu.
Un batran intelept din ceata Lordului Usturoi grai, cu intelepciune:
"Of, nu gasesc popcornul:-<"
Si fulgerul reaparu pentru mai mult timp.
"DOAMNE , stiam eu ca nu trebuia sa vorbesc atata cu Leana, nu mai am minute gratuite:-w ma rog, muritorilor, ascultati, pana nu pica iar reteaua. Va dau aceasta sabie mirifica, splendida, sa o pastrati si sa o ingrijiti! Sanara si Ginevra, un pas in fata!"
Ginny, inca tremurand din cauza emotiei [nu, nu ca va urma sa pastreze o sabie veche de 285759 ani, cu puteri nebanuite.. tocmai isi amintise ca nu mai era randul ei sa schimbe carligele Lordului Smoala] inainta, alaturi de Sanara. Glasul continua, in timp ce un punct luminos [si roz cu stelutze] cobora pe cer:
"Luati Sabia Straveche si unica in lume!!" [ de fapt se vindea in Hogsmeade cu un euro] "Paziti'o!"
Si fulgerul disparu, lasand in urma fum [trasese un vant.. nu se abtinuse si luase o bucata din tocanita aia din ficatei]
Punctul luminos se indrepta spre cele doua fete, care ramasesera cu gura deschisa.
Ginny inchise gura, apoi o deschise la loc. Dorea sa spuna ceva, si un gand inteligent ii aparu in minte.
"Acum, avem puteri de Powerpuff Girls LoveLove" zise fericita roscata, incepand sa zboare pe acolo, cantand: "Tanananananana", in timp ce Sanara analiza sabia, ganditoare.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Sanara vs Lordul Smoala - by Sharma Sanara - 18 Jan 2009, 11:12
Re: Sanara vs Lordul Smoala - by Ginny Malfoy - 18 Jan 2009, 16:20
Re: Sanara vs Lordul Smoala - by Sharma Sanara - 18 Jan 2009, 16:56
Re: Sanara vs Lordul Smoala - by Ginny Malfoy - 18 Jan 2009, 21:33
Re: Sanara vs Lordul Smoala - by Katya Sokorov - 23 Jan 2009, 19:15
Re: Sanara vs Lordul Smoala - by Sharma Sanara - 24 Jan 2009, 12:07