Camping
|
19 Jan 2009, 13:09
|||
|
|||
Venisem si eu la Hogwarts sa imi vizitez nepoata insa aflu ca adultilor le este interzis sa stea prea mult in perimetrul Hogwarts-ului insa imi este permis sa stau prin imprejurimi, unde sunt si alti vrajitri adulti .Cum mie imi place foarte mult natura, aleg sa merg in Padurea lui Dean.
Printr-o miscare a baghetei aparu un cort gata instalat. Asta seara urma sa fie luna plina. Da perioada mea favorita din luna. Dupa ce se lasa seara, merg intr-o poienita din mijlocul padurii, un luminis mai degraba. Aceasta poienita arata ca un cerc inconjurat de copaci. iarba si buruienile imi ajungeau un pic mai sus de glezne. Luna rasarise de ceva vreme si era aprope miezul noptii. Luna intra in faza in care lumineaza maxim. Atunci incep sa aud muzic de natura magica, si incep sa dansez, in scurt timp langa minwe aparura si alte zane si ne prinsesem intr-o hora pe muzica magica pe care incuiatii nu o pot auzi. In apropierea acelei poienite auzeam si susurul unui rau. In curand aud si ca ceva sau cineva se misca printre copacii din padur, spre poienita. "Iarasi o fi vreun pusti de incuiat, care vine la vanatoare de zane" gandeam eu. In acelasi timp ma sfatuiam cu celelalte zane ce blesteme sa aruncam asupra lui, cand deodata apare cineva. Avea o bagheta magica in mana. Era o bagheta magica adevarata. -Fetelor, e de-al nostru, pericolul a trecut. (spun eu catrecelelalte zane) Era... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Camping - by Nereida Devon - 04 Dec 2008, 22:52
Re: Camping - by Sharma Josephine - 19 Jan 2009, 13:09
Re: Camping - by Guest - 17 Mar 2010, 10:30
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Camping=Aventuri in Padurea lui Dean | Bell Evans | 5 | 1,210 |
11 Jun 2010, 21:22 Last Post: Bell Evans |