O calatorie in lumea sportului
19 Jan 2009, 20:08
In curand ajunsesem si eu la Muzeul de Vajthat. Imi cumpar un bilet mai ieftin, fara sa am nevoie de serviciile ghidului. "M-am scutit de un discurs plictisitor"
Asa ca ajunsesem la muzeu cu 15 minute dupa grup, si imi cumparam biletul la un pret mai mic, fara ghid. Intru in muzeu si chiar de la intrare mi se ofera un exemplar din cartea "Vajthat de-a lungul anilor" cu conditia sa o rturnez la iesire.
Ma plimbam prin muzeu cititnd in carte despre jocul de Vajthat si la finalul cartii observ o brosura, scot din carte foaia si o desfac. Era o lista sub forma de tabel ce prezenta fiecare matura prezenta in muzeu cu numele si caracteristicile ei.
Intru si intr-o sala ce parea a fi ca o pestera. Dupa ce vazusem si maturile de aici, ma indreptam catre iesirea din sala insa fara sa imi ridic ochii din carte.
Deodata calcasem in gol. Fiind prea surprinsa si distanta cam mica, nu am avut timp sa reactionez si sa imi folosesc aripile asa ca am cazut intr-o alta camera.
Asta ce-o mai fi? E cumva subsolul? Astia nu-s ns in stare sa repare podeaua? (Intreb eu pe cele 3 fete)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: O calatorie in lumea sportului - by Sharma Josephine - 19 Jan 2009, 20:08